FOTO Iulia Vântur s-a măritat în secret cu Salman Khan? Dovada că-şi ascunde relaţia

Citeste tot despre: 

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV se află în aceste zile în India, în vacanţă. Deşi fosta iubită a lui Marius Moga susţine că n-are nicio legătură cu actorul de la Bollywood, Salman Khan, se pare că relaţia este mai serioasă decât s-a crezut iniţial.

Un detaliu, totuşi, important a dat-o de gol pe Iulia că are gânduri de măritiş cu actorul indian, dacă nu cumva a făcut deja, în mare secret, acest pas.

Ce a dat-o de gol? Punctul roşu, denumit BINDI, pe care Iulia Vântur îl poartă în frunte şi care este definitoriu pentru femeile măritate, în religia hindusă.

Citiţi şi: Prima poză cu Iulia Vântur şi Salman Khan împreună

Iulia Vântur l-a făcut pe Salman Khan să se certe cu tatăl lui

Iulia Vântur a primit inel de logodnă de la Salman KhanVedeta TV a postat două astfel de poze pe Facebook, fără să precizeze dacă a devenit sau nu doamna Salman Khan, însă cert este că a lăsat loc de interpretări.Click! spune...

Bindi este punctul rosu purtat in frunte de catre femeile din India. Pentru ca acest punct rosu format cu ajutorul pudrei de vermilion, plasat in mijlocul frunţii este considerat in religia hindusa un simbol al celui de al 3-lea ochi, cel magic, nu doar femeile hinduse poarta Bindi, ci si barbatii.

In acest context Bindi este un simbol religios, dar el are si o functie sociala. In mod traditional Bindi reprezinta un soi de verigheta a femeii indiene casatorite ce se deosebeste de cea necasatorita.

In timp insa Bindi a evoluat atat ca format cat si ca raspandire. In ziua de azi el nu este redus la un punct rosu format cu ajutorul pudrei de vermilion, ci poate fi reprezentat si de o bijuterie, sau o piatra pretioasa.
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1