FOTO INCREDIBIL! Mihai Trăistariu, la şase zile de la implantul de păr! Uite cum poate să arate şi prin ce a trecut!

La o săptămână de la operaţia de implant de păr, Mihai Trăistariu a venit la Happy Hour unde a vorbit despre intervenţia chirurgicală pentru implant de păr şi despre felul în care se simte acum.

"Nu m-a durut deloc în timpul operaţiei. Eram puţin stresat şi îmi era frică de durere dar, culmea, nu m-a durut deloc", a spus Mihai.

"Mă bucur că am făcut asta! Nu am nicio jenă! Dacă ajungem la stadiul ăsta de chelios, tot ajungeam la operaţie. Când bătea părul pe stradă trebuia să îmi ţin părul cu mâna să nu se vadă cicatricea. Se vedea toată chelia şi toate semnele. Aşa era de mare complexul. Am luat decizia asta după trei luni de gândire", a mai spus cântăreţul. 

"I-au scos în jur de 6000 de fire, ceea ce este foarte puţin. În jur de 85% dintre noile rădăcini vor rămâne. Avem grijă ca rădăcinile să fie orientate cum trebuie. Ca într-o săptămână nu o să mai aibă niciun semn, nicio cicatrice. După şase luni, va avea un păr minunat!", a spus unul dintre medici.

La şase zile după operaţie, Mihai susţine că este foarte mulţumit de rezultate, mai ales că acum opt ani a suferit o intervenţie care l-a traumatizat.

"Scrisese un ziar că îmi pică părul. M-a pus dracul să mă duc să îmi fac implant de păr în România, mi-au rupt bucăţi de carne pe care mi le-au plantat şi am rămas cu foarte multe cicatrici care trebuiau mascate mereu. Doctoriţa mi-a spus că în România nu se fac astfel de operaţii şi că este un test. Ei mi-au spus că încearcă să facă tot posibilul să iasă bine. Nu ştiu ce a fost în capul meu. Nu m-am mai întâlnit cu doctoriţa aceea. Aproape un an nu am mai simţit scalpul. Şi acum am porţiuni pe care nu le mai simt din cauză că îmi secţionase nervii", şi-a adus aminte Mihai Trăistariu, după care a arătat rezultatele operaţiei.

CLIIMA20130329_0125_1.jpg

Mihai Trăistariu (FOTO HAPPY HOUR)