FOTO HOT Andreea Marin a pozat din nou sexy într-o revistă pentru bărbaţi. Cele mai provocatoare imagini cu «Zâna Surprizelor»

Citeste tot despre: 

După un divorţ intens mediatizat de Ştefan Bănică junior, Andreea Marin a început să-şi pună oprdine în viaţă. Fosta "Zână" a surprizelor a organizat mai multe acţiuni destinate femeilor independente şi şi-a retuşat puţin imaginea.

Andreei îi prieşte stattul de femeie liberă, iar asta se vede cel mai bine în ţinutele sexy pe care le abordează la evenimentele mondene.

Andreea a dorit să-şi exprime starea de spirit într-un nou pictorial în revista FHM, unde a pozat în ţinute provocatoare, însă decente. Astăzi, de Florii, vedeta sărbătoreşte onomastica fiicei ei, Violeta."Revin in FHM cu un pictorial discret si elegant si un interviu care sper sa va faca placere. Un gand bun, de peste ocean, unde ma aflu acum, si la multi ani voua, prietenilor cu nume de floare! O zi de Florii minunată!", a postat Andreea pe Facebook.

Aceasta nu este însă cea mai sexy ipostază în care a pozat "Zâna Surprizelor". De-a lungul timpului, fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr. a încântat privirile citorilor revistelor glossy cu pictoriale provocatoare.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1