FOTO EXCLUSIV Se împacă cu fostul iubit? Mariana Roşca a petrecut Paştele în Liban

CLIIMA20140114_0233_1.jpg

Mariana Roşca

Blonda lui iri, aşa cum este cunoscută în peisajul monden, Mariana Roşca pare să fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl priveşte pe fostul ei iubit de origine libaneză. Aflată departe de casă, unde în urmă cu o săptămână a suferit o intervenţie chirurgicală complicată la nivelul tiroidei, tânăra a rămas în străinătate pentru a petrece sărbătorile pascale.

A vopsit ouăle şi a aşteptat Paştele aşa cum se cuvine, deşi în Liban recunoaşte că sărbătorile nu au acelaşi farmec ca atunci când le petrece în sânul familiei, în România.

"Sunt şi ei creştini, catolici, şi sărbătoresc Paştele la fel ca noi. Eu când sunt însă în Liban nu prea simt sărbătorile. Anul acesta, nu pot să zic că am sărbătorit ca altă dată. Sunt încă în perioada de recuperare după operaţia la tiroidă.

Când sunt acasă, în România, mănânc tradiţional. Aici ei pregătesc mai mult preparate din ied, nu din carne de miel ca la noi", ne-a povestit Mariana Roşca.

Deşi a trecut doar o săptămână de la intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o într-o clinică din Beirut, blondina a fost la slujba de Înviere, ba chiar a îngropat securea războiului cu fostul ei iubit de care s-a despărţit cu scandal. 

"Am petrecut cu fostul. Am luat lumină, apoi am mers la un restaurant şi am mâncat , am vizitat Biserica Sf. Maria, care este undeva sus în vârful muntelui, şi ne-am întors acasă. Am făcut destule pentru o persoană care tocmai s-a operat. Eu am condus tot timpul.

Mi-a fost greu, pentru că nu prea pot să mişc capul. Trebuia să mă întorc cu tot corpul", a adăugat Mariana pentru Click!.

Blonda a trăit cu Sabah, un om de afaceri libanez, 13 ani şi erau priviţi de apropiaţi ca fiind un adevărat cuplu. Cei doi s-au despărţit de aproape un an şi jumătate, însă se pare că relaţia lor pare să se reînnoade. 

Citeşte şi:

Mariana Roşca a avut o relaţie sexuală cu Adrian Cristea! Dezvăluiri despre virilitatea fotbalistului: «Obiectul muncii e...»

FOTO Mariana Roşca se laudă cu averea ei. Ce are în casă

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1