FOTO EXCLUSIV Monica Iagăr a schimbat macazul. Ce sport a ales campioana

Campioana europeană la săritura în înălţime şi performeră la nivel mondial, Monica Iagăr, a schimbat macazul. Sportiva a renunţat, cel puţin pentru câteva zile, la sărituri în favoare automobilismului.

La sfârşitul săptămânii trecute, Monica Iagăr a participat la etapa a VI a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2013, care s-a desfăşurat la Câmpulung Muscel.

Aceasta este prima participare a Monicăi într-un concurs de automobilism sportiv în calitate oficială de pilot. Campioana europeană a mărturisit că a participat la competiţie de plăcere şi că nu a urmărit niciun rezultat.

"Până nu am fost invitată să încerc acest sport, nici nu mă gândeam că aş putea să particip. Îmi place să conduc cu nerv, să fiu stăpâna pe maşina în orice situaţie. Aici e cu totul alta poveste. Trebuie sa înveţi să mergi la limita de la start până la sosire. Din fericire sunt înconjurată de o mulţime de prieteni, e aici şi Norris Mageanu, şi Dan Girtofan, sunt baieţii de la Avia şi nu simt presiunea concursului", a declarat Monica Iagăr pentru Click!.

(foto: arhivă personală)
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1