FOTO EXCLUSIV Iubitul turc s-a mutat pe aceeași stradă cu Andreea Marin

Sunt de aproape patru luni împreună, dar relaţia lor evoluează cu paşi mari. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk îşi petrec tot mai mult timp împreună, atât în ţară, cât şi în străinătate. În plus, medicul fizioterapeut s-a mutat recent pe aceeaşi stradă cu vedeta, la doar 100 de metri de casa ei.

Deşi, în urmă cu o lună, au explicat că-şi doresc să se cunoască mai bine, iar relaţia lor să crească treptat, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk nu pierd timpul deloc. Cei doi sunt din ce în ce mai apropiaţi, au proiecte comune şi îşi petrec tot timpul în doi. După ce s-a vindecat de problemele pe care le avea la coloană, la o renumită clinică din Turcia, Andreea a rămas în relaţii bune cu personalul de acolo.

În acest bloc s-a mutat  fizioterapeutul turc

Tuncay Ozturk a ieșit din bloc și s-a îndreptat spre casa Andreei, de care îl despart doar 100 de metri


De când trăieşte o poveste de iubire cu unul dintre cadrele medicale, fizioterapeutul Ozturk, vedeta se implică foarte activ în tratamentul pacienţilor şi îşi împarte viaţa între Bucureşti şi Istanbul. Pentru că, de cele mai multe ori, Tuncay o urmează, acesta avea nevoie de o locuinţă numai a lui, unde să-şi tragă sufletul când ajunge în România. Aşa că, iubitul i-a făcut recent o surpriză „Zânei" şi s-a mutat la doar 100 de metri de casa ei, chiar pe aceeaşi stradă.

În cursul zilei de joi, cei doi s-au întors împreună din Turcia şi au mers direct către casă. Andreea l-a lăsat pe Tuncay în faţa locuinţei sale şi s-a îndreptat către vila unde locuieşte cu Violeta, fetiţa ei.

„Tuncay mi-a făcut o surpriză şi şi-a luat un apartament în apropierea mea, la nici o sută de metri de mine", a declarat aceasta pentru "Happy Hour". Şi ieri cei doi au petrecut ziua împreună.

Tânărul a intrat în curtea vilei în care locuiește vedeta cu fiica sa


În jurul prânzului, Andreea Marin a ajuns la vila sa din Pipera. Era îmbrăcată simplu, într-o rochie neagră, lejeră şi cu papuci în picioare. La nici o oră a sosit şi iubitul ei. Turcul n-a venit cu mâna goală, aducându-i "Zânei" un cadou de la o cunoscută firmă de haine şi accesorii. Ca să ajungă la casa iubitei, Tuncay nu a făcut decât câţiva paşi. A coborât din imobilul în care şi-a luat apartament şi a dat colţul pe aleea unde are Andreea vilă.

Bănică, supărat că turcul e tot mai aproape de fiica sa

Andreea Marin a reuşit iar să-l enerveze pe Ştefan Bănică. Artistului i-a sărit din nou ţandăra că fosta lui soţie a făcut ce-a făcut şi îl aduce pe iubitul turc tot mai aproape de fiica lor, Violeta.

Ştefan Bănică jr. se ocupă de fiul său, pe care îl învaţă acum tenis

Apropiaţii acestuia susţin că lui Bănică nu i-a convenit să audă că fizioterapeutul Andreei s-a mutat aproape de aceasta şi, automat lângă fiica lor, Violeta.

Bănică nu agreează ideea ca relaţia Andreei cu turcul să se consume în faţa fiicei lor şi este de părere că «Zâna» nu este un exemplu bun pentru Violeta. Astfel, Bănică a luat foc când a aflat că turcul şi-a cumpărat apartament lângă casa vedetei şi regretă că i-a dat semnătură să plece în Turcia cu Violeta. (Ioana Creţu)


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1