FOTO EXCLUSIV Irinel Columbeanu a înlocuit-o pe Moni cu sosia ei

Irinel Columbeanu pare că şi-a regăsit fericirea în braţele tinerei brunete, care seamănă perfect cu fosta lui soţie, Monica Gabor. Afaceristul s-a numărat printre invitaţii la petrecerea aniversară a Ramonei Bădescu, unde a venit însoţit de două domnişoare: una blondă şi una brunetă.

Joi seară, Irinel Columbeanu (55 de ani) şi-a făcut apariţia la Hotelul Premier Palace, la petrecerea Ramonei Bădescu, cu două tinere manechine. Una dintre fete, însă, a atras atenţia în mod deosebit, datorită asemănării dintre ea şi Monica Gabor, fosta soţie a afaceristului. Tânăra se numeşte Alexandra Hodiş şi este de mai bine de doi ani manechin la agenţia „Transilvania Fashion", deţinută de naşul omului de afaceri, Matei Miko. Alexandra se poate lăuda şi cu un titlu de Miss, obţinut pe Litoral, la Cap Aurora.

Din cauza domnişoarei care l-a însoţit pe Irinel, Ramona Bădescu n-a fost centrul atenţiei la propria petrecere de aniversare a 45 de ani. Cheful a început în jurul orei 20.00, iar la 22.00, Columbeanu a venit însoţit de două domnişoare.

„Blonda e doar un paravan, bruneta e noua lui iubită", ne-a spus o sursă din preajma afaceristului. Când a fost întrebat ce părere are despre asemănarea dintre noua sa iubită şi fosta soţie, Columbeanu a zâmbit cu subînţeles şi a spus doar atât: „Mi-a bine acum!". Deşi Monica Gabor l-a părăsit şi şi-a refăcut viaţa în America, afaceristul pare că a depăşit momentele dificile după despărţire.

Când a văzut că noua iubită captează toate atenţia la evenimentul monden al Ramonei Bădescu, Irinel i-a făcut semn manechinei şi aceasta s-a mutat de lângă el, la un moment dat. Cheful a continuat până în zorii zilei, iar atmosfera a fost destinsă de Daniela Györfi, care a susţinut un mic recital, dar şi de sărbătorită, care a cântat cu Nicolae Voiculeţ. Nu a lipsit de la party nici trupa de percuţionişti Superchill, care cântă şi în emisiunea „Duminica în familie" prezentată de Ramona Bădescu, la TVR 1.

Irinel Columbeanu şi noua lui iubită, Alexandra Hodiş

Irinel Columbeanu şi cele două domnişoare, care l-au însoţit pe afacerist la petrecerea Ramonei Bădescu.

(foto: Roberto Sălceanu)

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu

Monica Gabor

(foto: Dorin Constanda)

EXCLUSIV Moni, ai uitat de Irinuca? «N-a mai dat niciun semn»ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1