FOTO EXCLUSIV Distrusă de dorul fetiţei! În ce hal arată Roxana ex-Trident fără machiaj

Se luptă prin tribunale cu fostul partener pentru a-şi lua fetiţa acasă, iar problemele nu-i mai dau pace. Dorul de micuţa Oana i se citeşte pe chip Roxanei Sârbu, care nu mai are nimic în comun cu imaginea de divă sexy pe care o afişa când făcea furori cu trupa Trident.

Suferinţă fără margini pentru Roxana Sârbu, de când fetiţa ei, Oana, în vârstă de cinci ani, locuieşte cu tată ei, omul de afaceri Marcel Sârbu. Obosită să se mai certe cu fostul partener pentru a-şi vedea copilul câteva minute, fosta cântăreaţă pare că a ajuns la capătul puterilor.Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la unul dintre mall-urile din Capitală. Nici faptul că a apărut în public, nu pare să o mai intereseze pe Roxana. Ea a ieşit pe stradă parcă fără să mai arunce un ochi în oglindă. Nemachiată şi neglijentă în alegerea ţinutei, fosta iubită a lui Marcel Sârbu nu a schiţat niciun zâmbet.


Contactată de Click!, Roxana Sârbu a povestit că ultimele luni i s-au părut un calvar. Cântăreaţa a explicat că are emoţii mari pentru procesul care se apropie în care ar putea să-şi ia copilul acasă şi acesta este singurul lucru care o interesează în acest moment.

Aşa arăta Roxana ex-Trident (stânga), pe vremea când cânta într-o trupă de succes


"Am cam  renunţat la machiaj în ultima vreme, iar de ţinute sexy nici nu mai încape vorba. Nu îmi mai arde de aşa ceva. Am făcut recurs şi am ultimul proces pe 10 martie. Sper ca justiţia să facă dreptate de data aceasta şi Oana să ajungă din nou la mine. O să fiu bine şi fericită, când copilul va locui din nou cu mine", ne-a spus Roxana.   

În urma ultimei hotărâri a instanţei, pronunţată vara trecută şi care nu este definitivă fiind atacată cu recurs, domiciuliul fetiţei a fost stabilit la tatăl micuţei.

Citeşte şi:

Nu poate să se apropie de fiica ei! Roxana, ex-Trident, a intrat cu forţa la grădiniţa fetiţei

Roxana ex-Trident s-a făcut designer de modă

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1