FOTO EXCLUSIV! Concertul «in memoriam» pentru Ion Dolănescu, umbrit de duşmănie?

CLIIMA20140126_0104_1.jpg

Spectacol Ionuţ Dolănescu (FOTO SEVER GHEORGHE)

În memoria lui Ion Dolănescu, fiul lui cel mare, Ionuţ, a organizat un festival naţional dedicat artistului care ar fi împlinit 70 de ani pe data de 25 ianuarie.

Astfel, pe scena Sălii Palatului au venit să-l sărbătorească pe Ion Dolănescu şi să cânte alături de Orchestra Doina Basarabiei o mulţime de artişti şi de colegi de breaslă ai maestrului.

Printre aceştia s-au numărat Ileana Constantinescu, Tiberiu Ceia sau Irina Loghin. Spectacolul a debutat cu melodiile cele mai cunoscute ale lui Dolănescu, în timp ce pe un ecran rulau imagini care au marcat evenimente importante din viaţa acestuia.

Debutul muzical al specacolului i-a aparţinut lui Ionuţ Dolănescu care a impresionat publicul cu discursul său şi cu repertoriul pe care l-a avut. Ionuţ Dolănescu a cântat şi binecunoscuta melodie «M-am născut între Carpaţi» care a făcut ca publicul să aplaude în picioare.Cu toate acestea, spectatorii au avut şi o mare nemulţumire. Cei peste 5000 de oameni care au plătit bilet şi au înfruntat gerul năprasnic se aşteptau să îi vadă pe doi dintre artiştii anunţaţi pe afiş, care nu şi-au făcut apariţia.Este vorba despre Maria Ciobanu şi Benone Sinulescu. Maria Ciobanu nu a ajuns pentru că se află în America iar vremea nu i-a permis să vină în România.

Însă, se vehiculează că cei doi nu s-au urcat pe aceeaşi scenă din cauză că Ion Dolănescu şi Benone Sinulescu s-ar fi duşmănit. Oricare ar fi fost motivele, spectatorii s-au arătat nemulţumiţi.

«Dacă era pe afiş, nu trebuia să fie şi pe scenă? Atunci la ce am plătit? Doamna Maria trăieşte, de ce nu a binevoit să cânte?», a declarat unul dintre spectatori, pentru Click!.