FOTO EXCLUSIV Ce bine arată Magda Catone!

CLIIMA20140604_0096_1.jpg

Actriţa era aranjată şi îmbrăcată asortat (Fotografii: Alex Muscaliu)

Numai a văduvă nu arată! Coafată, machiată şi îmbrăcată cu bun gust, Magda Catone (56 de ani) a ieşit la plimbare. S-a dus într-o vizită la o cunoştinţă, căreia i-a cumpărat un imens buchet de crini.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, ieri, pe actriţă, în jurul orei 17.00, în zona Nerva Traian din Capitală. A stat de vorbă la telefon câteva minute în maşina sa, un Peugeot 207, după care a coborât zâmbind. Purta o ţinută veselă.

A scos din portbagaj un buchet de crini

CLIIMA20140604_0098_1.jpg

Actriţa era aranjată şi îmbrăcată asortat (Fotografii: Alex Muscaliu)

O rochie roşie de vară cu imprimeuri, decoltată, iar spatele şi l-a acoperit cu un sacou negru. Accesoriile erau în ton: geanta roşie, rama ochelarilor la fel, iar la gât avea un medalion maro, dar şi un lănţişor de aur cu cruciuliţă.

Paznicul blocului a întâmpinat-o politicos

CLIIMA20140604_0097_1.jpg

Actriţa era aranjată şi îmbrăcată asortat (Fotografii: Alex Muscaliu)

Probabil, pandantivul ei norocos. De pe deget lipsea verigheta, care a fost înlocuită cu un inel cu o piatră mare. Din portbagajul autoturismului a scos un buchet mare de crini, cadoul pe care urma să i-l facă gazdei la care se ducea în vizită. Magda Catone a intrat cu el într-un bloc, unde a întâmpinat-o paznicul cu un zâmbet larg.

A fost căsătorită 27 de ani cu Şerban Ionescu

Magda Catone a fost nevasta lui Şerban Ionescu mai bine de 27 de ani. Apropiaţii celor doi spun, însă, că relaţia lor a fost una tumultuoasă, presărată cu scandaluri şi infidelităţi. În mai 2012 regretatul actor a depus actele de divorţ, însă, nu a mai reuşit să se despartă oficial de ea. În 22 noiembrie, acesta a murit, iar ultimul termen fusese stabilit pentru 14 decembrie. Avea 62 de ani şi suferea de borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe, care l-a paralizat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1