FOTO Ce de frumuseţi a «exportat» România! Andreea Diaconu, ultima senzaţie

Andreea Diaconu a realizat un pcitorial extraordinar pentru Vogue Italia, pozele finale fiind lăudate pe toate site-urile de profil. Ca dovadă că România nu este degeaba cotată drept ţara cu cele mai frumoase femei din lume, vă reamintim ce alte frumuseţi autohtone am mai "exportat" peste hotare.

Andreea Diaconu a împlinit de curând 21 de ani, aşa că ediţia din luna iunie a celebrei reviste a venit ca un cadou absolut superb! Andreea a început să defileze în 2006, în Bucureşti, iar în ultimii ani a defilat pentru D&G, Vivienne Westwood, Elie Saab, Oscar De La Renta, Monique Lhuillier, dar şi pentru non-conformiştii Phillip Lim, Hussein Chalayan, Issey Miyake, Christopher Kane. În anul 2013, s-a afirmat defilând în prezentarile Chanel, Christian Dior si Salvatore Ferragamo.

CLIIMA20130529_0063_1.jpg

Andreea Diaconu

CLIIMA20130529_0062_1.jpg

Andreea Diaconu

Diana Dondoe are 31 de ani, o vârstă la care multe fotomodele se retrag deja, dar românca este dorită în continuare de casele de modă. A debutat în 2002 şi de acolo a început nebunia pentru Diana. A pozat în Vogue şi a avut colaborări cu Chanel, Hermes, Lanvin, Louis Vuitton şi Yves Saint Laurent. Din palmaresul ei nu lipsesc Prada, Dona Karan, Moschino, Jean Paul Gaultier sau Alexander McQueen.


Catrinel Menghia s-a născut pe 1 octombrie 1985 a fost descoperită de Liviu Ionescu, directorul agentiei MRA. În anul 2002 a fost desemnată Modelul anului  în România, după care a urmat o carieră în străinătate, cu pictoriale pentru FHM, Cosmopolitan, Sports Illustrated, GQ sau Maxim. La scurt timp după aceea Catrinel prezenta pe cele mai importante catwalk-uri şi devenea imaginea Emporio Armani Underwear în întreaga lume. De asemenea, Catrinel a mai colaborat cu I.D Sarrieri, Triumph, Levi's, Bruno Manetti, Cotton Club, Calzedonia, Mariella Burani sau Lise Charmel. Catrinel locuieşte în prezent în Milano.

CLIIMA20100328_0092_1.jpg

Catrinel Menghia este de nouă ani în modeling.

Mădălina Ghenea. Deşi în ulltimii doi ani s-a făcut remarcată ca actriţă, Mădălina este una dintre cele mai bine cotate modele din Italia. A prezentat creaţii de la cele mai mari branduri din lume!

CLIIMA20120710_0001_1.jpg

Mădălina Ghenea este căutată de utilizatorii site-ului thechive.com

Irina Lăzăreanu s-a născut în România, dar a emigrat în Canada împreună cu familia, când era încă un copil. Irina se poate lăuda cu prezentări pentru Chanel, Christian Lacroix, Fendi, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Kenzo, Just Cavalli, Louis Vuitton, Emilio Pucci şi Balenciaga sau Karl Lagerfeld.


Elena Băguci trăieşte în New York din 2005. A defilat pentru Valentino, Gucci, Chanel, Hermes, Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Balenciaga, Giorgio si Emporio Armani, Jean Paul Gaultier sau Christian Lacroix şi a bifat aăpariţii în reviste precum Vogue sau Grazia.


Valentina Pelinel a prezentat pentru mari case de modă din lume şi a defilat alături de nume grele din industria modelling-ului, printre care Adriana Lima, Naomi Campbell şi Gisele Bundchen. A trăit mai bine de zece ani în New York, iar în prezent a renunţat la cariera de model şi trăieşte alături de soţul ei, Cristian Boureanu.

CLIIMA20090928_0060_1.jpg

Valentina Pelinel

Diana Moldovan şi-a făcut debutul în modă în 2006, când a prezentat pentru Max Azria, Alice Roi, Rebecca Taylor şi Jil Sander, la Săptămânile Modei de la New York şi Milano. În 2010 devine imaginea liniei de cosmetice Yves Saint Laurent şi pozează pentru catalogul Victoria Secret. A defilat pentru Moschino Cheap&Chic, Luisa Beccaria, Max Mara, Moschino şi Roberto Cavalli.

CLIIMA20120306_0057_1.jpg

Diana Moldovan