FOTO Ce bine arătau şi cât s-au îngrăşat! Divele de la noi nu mai sunt chiar sexy

Înaintarea în vârstă, problemele de sănătate, sarcinile ce au lăsat "urme" şi factorii de stres sunt principalele cauze pentru care vedetele considerate sexy odinioară s-au îngrăşat.

Dintre ele fac parte Andreea Marin, Rita Mureşan, Anca Badiu şi Bianca Rus. Click! vă readuce aminte de cum arătau aceste dive înainte ca greutate să "atârne" mult la imaginea lor.

Andreea Marin

Vreme de mulţi ani, concret, la începutul anilor 2000, Andreea Marin era considerată cea mai frumoasă femeie din România. Necăsătorită şi cu un succes fulminant cu emisiunea "Surprize-surprize", "Zâna" se număra şi printre cele mai dorite femei.


Trecerea timpului, sarcina pe care a avut-o cu Violeta (acum în vârstă de 5 ani), dar şi renunţarea la televiziune au adus kilograme în plus la silueta brunetei.

Andreea a început să "lucreze" la acest capitol chiar cu fizioterapetul de care avea să se îndrăgostească, Tuncay.


Anca Badiu

Fosta componentă a trupei Class a avut în ultimii ani variaţii în greutate. Ba s-a îngrăşat, ba a slăbit. Problemele ei par să vină de la stres, plus că artista ar avea şi nişte probleme de sănătate, pe care încearcă să le ţină sub control.Rita Mureşan

Actuala creatoare de modă şi vremurile în care ea defila pe podium cu o siluetă de invidiat par desprinse din două lumi total diferite. Rita Mureşan a ajuns în această ipostază din cauza unui şoc emoţional pe care femeia l-a suferit în urmă cu 6 ani.


Dacă altădată era manechin şi defila pe podiumul de modă, acum ţine discursuri despre îngeri.


Bianca Rus

Cântăreaţa de muzică populară a adunat kilograme multe într-un timp record. Calvarul ei a început odată cu jobul de la postul Etno, unde a lucrat alături de bucătarul Gheorg, pe care l-a şi acuzat de hărţuire sexuală.


Bianca Rus (24 de ani) a dat vina pe noua ei siluetă tot pe acest bărbat şi pe faptul că la Etno mânca întruna.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1