FOTO Bianca Rus, nimfomană. Dezvăluiri din dormitorul lor făcute de fostul iubit

CLIIMA20140610_0032_1.jpg

Bianca Rus a apelat la dieta prin sex
Citeste tot despre: 

Fostul iubit al cântăreţei Bianca Rus a dezvăluit metodele prin care aceasta a reuşit să slăbească foarte mult. Nu este vorba de vreo dietă minune cum susţine fata, ci de adevărate maratoane sexuale cu băiatul.

George Vişan a părăsit România şi s-a mutat în Norvegia, deoarece era terorizat de Bianca Rus. Obsedată de kilogramele în plus pe care le avea, tânăra vroia să facă sex de mai multe ori pe zi, crezând că aşa va reuşi să slăbească. "Vroia să facem sex de mai multe ori pe zi. Sex dimineaţă, sex la prânz, sex seara... Avea un echipament sportiv în geantă, îî spunea mamei sale că merge la sala şi venea la mine şi făceam sex. E o nimfomană", a povestit bărbatul pentru Antena Stars.


Obiceiurile sexuale ale cuplului erau unele neobişnuite, pentru că Bianca vroia să facă sex pe o bandă de alergat din apartament, prin bucătărie şi pe hol. Totodată se înfometa pentru ca dieta prin sex să aibă rezultate cât mai vizibile."Statea nemâncată toată ziua. Doar piept de pui cu orez ştia să mănânce, iar din cauza băuturilor pe care le consuma nu putea să doarmă. Tot îmi spunea că vrea să slăbească încă 5 kilograme pentru a face turul televiziunilor cu reţeta ei, dar nu reuşea... În schimb eu în trei luni am ajuns de la 80 la 70 de kilograme", a mai declarat  George Vişan.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1