FOTO Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au revenit în ţară! Ce fericită e «Zâna» alături de soţul său

CLIIMA20140104_0006_1.jpg

Andreea si Tuncay (capturi Antena Stars)

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au întors sâmbătă din vacanţa petrecută în Dubai, la scurt timp după ce s-au căsătorit în mare secret.

Vedeta TVR şi medicul turc au aterizat pe aeroportul din Otopeni, conform Antena Stars. Cei doi au ales să nu facă declaraţii şi au refuzat politicos să discute cu presa care îi aştepta acolo.

"Nu vrem să intrăm în amănunte, e momentul nostru. Da, sigur că e un moment frumos. Înainte de Sărbători ne-am căsătorit", a declarat Andreea.

Chiar şi aşa, un lucru e clar: din imaginile surprinse cu cei doi, se vede imediat cât de fericită e Andreea alături de noul ei soţ.Cei doi s-au urcat într-o maşină, Tuncay la volan, iar "Zâna" pe locul din drepta, toată numai un zâmbet.

Tuncay a fost cel care a făcut anunţul căsătoriei, vineri, pe Facebook, în timp ce vedeta TVR a preferat să păstreze distanţa. Andreea a rupt însă tăcerea vineri seara şi a făcut o declaraţie cu privire la evenimentele recente în care i-a rugat pe cunoscuţi şi admiratori să îi înţeleagă dorinţa pentru discreţie şi să nu creadă că nu îi respectă.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1