FOTO Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk! Uite anunţul făcut de turc

Se pare că Andreea Marin (38 de ani) şi medicul Tuncay Ozturk (27 de ani) şi-au oficializat relaţia. Anunţul a fost făcut chiar de turc pe o reţea de socializare şi a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că evenimentul a avut loc înainte de Crăciun, în România, potrivit Antena Stars.

Tuncay Ozturk a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia face public faptul că el şi Andreea Marin au devenit soţ şi soţie.

"Dragi prieteni,

Am vrut întotdeauna ca relaţia mea cu Andreea să fie una discretă şi am încercat s-o ţinem departe de ochii publicităţii. Nu am vorbit niciodată, niciunde depsre relaţia noastră. Relaţia noastră a evoluat cu rapiditate şi a devenit una serioasă. Amândoi suntem două persoane mature. În fiecare pas pe care l-am făcut în relaţia noastră am ţinut cont atât de noi, cât şi de familia noastră. Înainte, am prezentat-o pe Andreea familiei ca fiind logodnica mea. Acum, este o onoare pentru mine să vă aduc la cunoştinţă faptul că ne-am căsătorit. Voi fi mereu mândru să am lângă mine o femeie şi o soţie minunată. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi vă urez un an nou fericit", este mesajul postat de Tuncay pe pagina personal de Facebook.

Andreea Marin şi-a anunţat prietenii virtuali că îşi va petrece Anul Nou în Qatar, însă nu a dat niciodată de bănuit faptul că adevarul motiv al călătoriei ar fi căsătoria cu Tuncay.


FOTO Prima fotografie cu verigheta Andreei Marin! Ce bijuterie superbă a primit!

Nu o să crezi cum a prins-o Revelionul pe Andreea Marin

Andreea Marin, Revelion în avion