FOTO Andreea Berecleanu, atac dur la adresa rivalei Andreea Esca

Războiul audienţelor nu le este suficient. Andreea Berecleanu (Antena 1) şi Andreea Esca (PRO TV) sunt în război şi din alte motive. Mai nou, Esca e cea care a scos-o din sărite pe Berecleanu. Motivul? Ştirista de la PRO TV a spus că va prezenta ştirile în ie, la un an după ce ştirista de la Antena 1 a făcut acelaşi lucru.

Zilele trecute, Andreea Esca a fost în studioul matinalului de la PRO FM îmbrăcată în ie, gestul ei fiind menit să promoveze o campanie intitulată „Iac-aşa e IA mea”, dar şi revista pe care o coordonează, The One”, care aniversează luna aceasta 100 de ediţii.

„Eu cred ca ne-am uitat destul de mult la străini, apreciind ce au ei şi cred că e momentul să ne uităm şi la lucrurile bune pe care le facem în ţară. Vorbind într-o şedinţă de redacţie cu colegele, ne-am dat seama că toată lumea era interesată de colecţia lui Yves Saint Laurent, care a folosit ca model ia românească, bine, pornind de la pictura lui Matisse şi apoi Tom Ford a avut nişte ii foarte frumoase, iar Adele a fost coperta la Vogue într-o ie inspirată din Ţara Făgăraşului. Şi am zis: de ce să ne aducem aminte de lucrurile frumoase din ţară doar atunci când le promovează cineva din străinătate? Poate că e momentul să ne ocupăm noi de acest lucru şi să ne promovăm valorile româneşti”, a povestit Andreea, la „Alarma ProFM”.

Zoom
Andreea Esca, la Pro FM, cu ie


Ştirista PRO TV susţine că a fost inspirată pentru această campanie de gestul designerului Yves Saint Laurent. Totuşi, rivala sa de la Antena 1, Andreea Berecleanu, este de altă părere. Aceasta din urmă susţine că ideea i-a aparţinut ei şi postului Antena 1, acum un an, iar designerul care a susţinut proiectul este chiar român, Adrian Oianu.

„Mă bucur că MediaPro, din care face parte şi revista «The ONE», a alăturat campaniei «E timpul românilor» iniţiate de Antena 1 în vara anului trecut. Niciodată nu e prea târziu! Îi doresc revistei «The One» viaţă lungă şi originalitate. La mulţi ani! Dacă bluza pe care o port astăzi vi se pare familiară, atunci e normal să fie aşa. Este inspirată de portul tradiţional românesc şi poartă semnătura creatorului Adrian Oianu. «Suflecata pân la brâu», aşa cum s-a numit una dintre cele mai recente colecţii ale lui Adrian, poartă puternica amprentă a elementelor ancestrale, pe care, mulţi dintre noi, le-am recunoaşte intuitiv. În seara aceasta spun şi eu «E timpul românilor»!”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook, supărată de faptul că a fost copiată de Andreea Esca.

Zoom
Andreea Berecleanu, cu ie