FOTO Anamaria Prodan e fericită că va deveni mămică, dar se teme de o naştere cu probleme

I s-a împlinit cel mai mare vis. Anamaria Prodan (40 de ani) a aflat marţi că este din nou însărcinată. Ea şi Laurenţiu Reghecampf (37 de ani) îşi doreau de mult încă un copil, aşa că vestea a fost sărbătorită ca atare. Cei doi au mers la un restaurant din Herăstrău, unde au petrecut în compania celor mai apropiaţi prieteni. Bucuria Anamariei Prodan este umbrită, însă, de faptul că naşterea ar putea fi una cu probleme.

Anamaria Prodan are trei copii, dar nu vrea să se oprească aici. Le are pe Rebecca şi pe Sarah, din prima căsnicie, şi pe Laurenţiu jr., rodul iubirii cu antrenorul Steaua. Sexy-impresarei îi plac, însă, familiile numeroase.

Ea şi Laurenţiu Reghecampf îşi doreau de mult încă un membru în familie. „Aveam în plan să facem o fetiţă. Poate aşa va fi, încă nu ştiu. Sarcina are doar 6 săptămâni", a recunoscut Anamaria, pentru Click! Momentan, sexy-impresara ştie doar că este din nou însărcinată, nu a aflat ce sex va avea bebeluşul.

Când au aflat că vor avea din nou un copil, soţii Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au chemat prietenii la restaurant


Vestea că va fi din nou mămică a primit-o luni. Împreună cu echipa reality-show-ului pe care îl are la Euforia, „Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte" (care se difuzează în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20.00), Anamaria şi Laurenţiu ieşeau dintr-o clinică de ginecologie cu rezultatele analizelor şi prima ecografie în mână. Toate bune şi frumoase. Cei apropiaţi Anamariei Prodan au dezvăluit pentru Click! că vedeta se teme să nu aibă probleme la naştere.

„Este a patra oară când va trebui să facă cezariană şi, la 41 de ani, asta poate fi o problemă. La prima sarcină nu a putut naşte natural, pentru că nu se aşezase copilul în poziţia bună. La fel s-a întâmplat şi la a doua sarcină. Oricum, după prima cezariană n-a mai putut să nască altfel. Între timp a mai pierdut sarcini. Are ceva emoţii în acest sens", ne-a povestit o prietenă de-a sexy-impresarei.

Până una-alta, Anamaria nu are greţuri, se simte excelent şi urmează sfaturile medicilor. Vestea pe care a primit-o luni că este din nou însărcinată a fost mult aşteptată, aşa că trebuia sărbătorită ca atare. Vedeta şi soţul ei, antrenorul echipei Steaua, s-au întâlnit la un restaurant din Herăstrău cu nişte prieteni, pe care i-au cinstit de bucurie. Cei doi şi prietenii lor au mâncat pe săturate şi au şi ciocnit un pahar în cinstea viitorului copil al cuplului Prodanca-Reghe. Doar Anamaria a servit apă plată, dar asta e ceva obişnuit pentru ea, căci sexy-impresara nu e prietenă cu băuturile bahice.

A rămas însărcinată între cantonamente?

Dacă toate calculele sunt corecte, Anamaria a rămas însărcinată în cele trei zile de la finalul lunii ianuarie, pe care Steaua le-a avut libere între cantonamentul din Malaga şi cel din Antalya. Românii au revenit din Spania la 24 ianuarie şi au plecat în Turcia la 27 ianuarie, perioadă pe care fiecare component al echipei bucureştene a petrecut-o acasă, cu familia. În acel timp, şi Reghe a făcut o vizită acasă.

«Nu sunt interdicţii pentru a patra cezariană» Prof. Radu Vlădăreanu, şeful Clinicii de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Elias

Chiar dacă a făcut până în prezent trei operaţii de cezariană, nu există nici o interdicţie pentru a patra, atâta vreme cât starea de sănătate a pacientei este bună şi are un istoric medical bun. Acest lucru ţine foarte mult de materialul genetic al fiecărei persoane în parte. În privinţa vârstei, nu este nici o problemă. La 41 de ani, o persoană este încă tânără".


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1