FOTO Amanta lui Keo, distrusă: «Mă dezamăgeşte că s-a ajuns...»

CLIIMA20140508_0091_1.jpg

Misty (FOTO ACCES DIRECT)

Amanta lui Keo, Misty, a vorbit despre situaţia în care se află după ce Click! a anunţat că relaţia dintre Andreea Bălan şi Keo s-a terminat din cauza ei.

Misty a încercat cât a putut de mult să nu facă declaraţii cu privire la relaţia dintre ea şi Keo, figura ei trădând sentimente pe care încearcă să le ascundă

«Sunt foarte fericită! Nu pot spune ce urmează, veţi afla la momentul potrivit. Keo este un artist şi un compozitor extraordinar. Andreea la fel. Nu a ce să mai spun. Mai mult decât să vorbesc despre ei ca artişti, nu am ce să spun.

Eu nu ştiu nimic, chiar nu pot să spun nimic. Mai mult de atât eu nu pot să spun. Nu am niciun regret. Eu îmi văd de treaba mea. Îmi pare rău de situaţie, ce să zic. Sper ca domnul Baron să înţeleagă că eu nu vreau să răscolesc ce a fost. Eu îmi doresc să îmi văd de treaba mea.

Pentru prima oară de când mă ocup de muzică pot să fac ce vreau eu. Nu sunt obişnuită cu toată agitaţia asta, mă nelinişteşte. Eu tot ce vreau este să îmi văd de viaţa mea. Cred că se pune prea mult accent pe viaţa personală a oamenilor. Atât Keo şi Andreea fac lucruri unice.

Mă dezamăgeşte că s-a ajuns exact cum nu mi-am dorit. M-am ferit de scandaluri, era ok aşa. Sper ca ei să treacă peste această perioadă dificilă din viaţa lor», a spus Misty, la Acces Direct.

CLIIMA20140508_0092_1.jpg

Misty (FOTO ACCES DIRECT)

CLIIMA20140508_0093_1.jpg

Misty (FOTO ACCES DIRECT)

«Povestea asta nu mă surprinde. Misty a fost sub contract cu mine, a cântat câţiva ani în Sensual şi apoi s-a rupt legătura. Eu ştiu că era fană Keo de când era mică. Nu mă surprinde nimic. Era membră în fan-clubul Keo. Cred că au fost concerte unde s-au întâlnit, dar nimic special, nimic deosebit. Alexandra (Misty) a fost locuită în trupa Sensual acum vreo 4 ani. Andreea Bălan munceşte foarte mult. În afară de Andreea Bălan cred că Michael Jackson a mai fost aşa de «rău» cu dansatoarele», a spus Radu Baron.

CLIIMA20140508_0095_1.jpg

Misty (FOTO ACCES DIRECT)

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1