FOTO Alina Radi, preferata lui Bahmu! Fosta iubită a lui Nick Rădoi a debutat ca manechin

CLIIMA20140414_0074_1.jpg

Alina Radi, prima defilare pe podium

Cântăreaţa de muzică populară Alina Radi nu are doar o voce superbă, ci şi o siluetă de invidiat. Fosta iubită a milionarului Nick Rădoi a făcut furori recent la o prezentare de modă, unde toate privirile au fost aţintite asupra ei.

Adriana Bahmuţeanu a avut un manechin surpriză la prezentarea colecţiei ei de la Timişoara. Evenimentul a fost organizat de cântăreaţa de muzică populară Alina Radi care a avut grijă de toate detaliile.

CLIIMA20140414_0072_1.jpg

Alina Radi, prima defilare pe podium

Emoţionată ca totul să iasă ca la carte, tânăra a trăit la cote maxime când Bahmu a rugat-o şi pe ea  să urce pe podium într-o superbă rochie tip sirenă de culoare neagră. Alina nu a refuzat invitaţia, dar recunoaşte că i-a sărit inima din piept când a defilat în faţa tuturor.

Silvius Prigoană, Alina Radi şi mama ei, Lili Buză 

CLIIMA20140414_0075_1.jpg

Alina Radi, prima defilare pe podium

"Nu am fost pregătită să prezint. Eu şi patroana localului unde s-a ţinut evenimentul ne-am implicat în organizare. Adriana m-a luat prin surpindere. Pe podium au urcat şapte dominişoare. Cele mai mari emoţii le-am avut la încheierea prezentării când am ieşit cu ea de mână.I-am oferit cu buchet de flori. Este o femeie extraordinară. Asta, chiar a fost o surpriză pentru mine", ne-a mărturisit entuziasmată Alina Radi.

CLIIMA20140414_0076_1.jpg

Alina Radi, prima defilare pe podium

Ca să se revanşeze, după prezentarea de modă, Alina i-a organizat Adrianei Bahmuţeanu o petrecere la care a cântat Monalisa şi Radu Sufan, dar şi artista de muzică uşoară Bianca Toma.

CLIIMA20140414_0073_1.jpg

Alina Radi, prima defilare pe podium

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1