FOTO Alexia şi Dima vor deveni părinţi în «O nouă viaţă»

I-aţi îndrăgit în „Pariu cu viaţa" şi îi veţi vedea din nou pe Alexia Talavutis şi Dima Trofim într-un nou serial difuzat la postul Acasă tv.

Destinul personajelor interpretate de Alexia şi Dima evoluează spre "O nouă viaţă", cu tot ceea ce aduce procesul de maturizare. Aceştia devin părinţi în prima telenovelă muzicală românească, care va fi difuzată în curând, însă traumele din trecut le afectează povestea de dragoste şi implicit căsnicia, care nu are un final tocmai fericit.

CLIIMA20131229_0010_1.jpg

Alexia Talavutis

Monica (Alexia) este profund mărcată de evenimentele dramatice prin care a trecut. Dă naştere unui copil al cărui tată ar putea fi ori Dima, ori bărbatul care abuzat-o sexual. O mamă singură, aparent puternică, însă măcinată de îndoieli şi regrete, Monica nu îşi găseşte drumul în viaţa personală şi nici în cea profesională:

"Deoarece atunci când a fost răpită a fost violată, nu este sigură că Dima este tatăl copilului ei. S-a ascuns la Paris ca să nu fie nevoită să facă testul de paternitate şi să rişte să-şi piardă copilul. Monica se refugiază în sentimentul de mamă", spune Alexia.


La prima vedere, Dima pare un tip zăpăcit şi superficial, un artist care visează la o carieră muzicală de succes. Se află mereu în căutarea unei noi cuceriri, nu o poate uita pe Monica: "În momentul în care află că este tată, el încearcă să o recucerească pe Monica doar pentru că el crede cu tărie că un copil trebuie să crească alaăuri de ambii părinţi", spune Dima.

Telespectatorii pot fi la curent cu ultimele noutăti despre prima telenovelă muzicală românească, "O nouă viaţă", pe pagina oficiala de Facebook a producţiei.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1