Fostul soţ al nevestei lui Dolănescu: «Ionuţ nu are scrupule»

CLIIMA20090926_0112_1.jpg

Doina, violonistă în formaţia „Lăutarii”, şi Ionuţ Dolănescu s-au căsătorit anul trecut. Ambii mai au câte o căsnicie anterioară
Citeste tot despre: 

Nu uită şi nu iartă. Trădat în urmă cu doi ani, când soţia sa a fugit de acasă şi l-a părăsit pentru Ionuţ Dolănescu, Petru Boico fierbe de mânie la auzul numelui rivalului său.

Şi-a pierdut marea dragoste cât ai clipi, nevasta anunţându-l printr-un bileţel că şi-a găsit fericirea.

Cel care i-a furat femeia iubită e nimeni altul decât Ionuţ Dolănescu, şi iată cum fiul cel mare al regretatului solist revine în distribuţia unei noi telenovele, după cea în care "joacă" alături de fratele său, Dragoş.

Războiul fraţilor Dolănescu pe averea lăsată de celebrul lor tată este urmărit şi la Chişinău, acolo de unde se trage Doina, actuala soţie a lui Ionuţ.

Prietenii şi vecinii acesteia sunt consternaţi de amploarea pe care a luat-o scandalul banilor, însă, cel mai dezamăgit este fostul soţ al acesteia, Petru Boico.

Bărbatul, înşelat şi părăsit în urmă cu doi ani, nu caută să se răzbune, se fereşte să jignească, dar nici nu găseşte cuvinte de laudă la adresa "rivalului" său. Nici nu ar avea cum.

După ce s-a convins de ce este în stare Ionuţ, pe care îl consideră vinovat de toată această bălăcăreală televizată, Petru îi ia apărarea lui Dragoş şi îl compătimeşte.

„Cum Doina m-a trădat pe mine şi şi-a trădat neamul, aşa şi Ionuţ Dolănescu îşi va trăda fratele. E treaba lor ce fac, dar faptele vorbesc de la sine. Este clar că Ionuţ n-are scrupule", ne-a mărturisit, apăsat, fostul soţ al Doinei Dolănescu.

Acesta a plecat, între timp, din apartamentul în care a locuit cu Doina mai mai bine de 9 ani şi face eforturi să iasă din depresie.

"Am plâns după plecarea ei. M-a rănit profund, a procedat crud cu mine. Habar nu am avut că ei doi au o relaţie. Poate că nici nu voiam să observ, deşi mai multă lume din anturajul nostru îmi dădea de înţeles", ne-a mărturisit Petru, care, de necaz, a rupt toate pozele de la nunta sa cu Doina.

Dragoş vrea jumătate din averea tatălui său

La o jumătate de an de la moartea lui Ion Dolănescu, fraţii vitregi, Ionuţ şi Dragoş, îşi scot ochii pe averea rămasă în urma acestuia.

Cei doi îşi dispută în instanţă un apartament în Bucureşti de 220.000 de euro, vila din centrul Capitalei (450.000 de euro), o casă în construcţie la Perşinari (50.000 de euro), o vilă la Sinaia de 150.000 de euro, un teren de 4.700 metri pătraţi, 3,4 kg aur, tablouri şi icoane valoroase.

Dragoş vrea jumătate din avere, în timp ce fratele să consideră că nu merită atât de mult, afirmând că s-a născut în urma unei relaţii pasagere a tatălui său.

Soţii Dolănescu, în contratimp pe plan fizic

Pentru Doina şi Ionuţ Dolănescu, compatibilitatea bioritmică reprezintă o provocare.

Pe bioritmul fizic, cei doi parteneri sunt situaţi în contratimp, practic nu au nici o zi de simultaneitate pozitivă din 11 zile posibile.

Doina şi Ionuţ trebuie să fie concesivi şi să preia iniţiativa în relaţiile pe plan fizic, inclusiv erotic.

În situaţia în care concesia şi iniţiativa vor fi lăsate pe umerii unuia dintre parteneri, există riscul ca acesta să obosească, punându-se în pericol durabilitatea cuplului. Unul trebuie să antreneze pe celălalt.

Cunoscându-şi propriul calendar bioritmic, cel dintre ei care se află în faza pozitivă (dorinţa e maximă) trebuie să-l antreneze pe celălalt, situat în fază negativă.

Pe bioritmul emoţional, Doina şi Ionuţ au un număr de 13 zile de simultaneitate pe faza pozitivă, din 14 posibile, ceea ce înseamnă o bună comunicare afectivă şi tandreţe.

Atenţie, însă! După fiecare asemenea perioadă, cu o durată de 14 zile, urmează semiperioada negativă tot de 14 zile, când pot acţiona anumite preferinţe şi tentaţii cărora vor trebui să le facă faţă.

În sprijinul lor va veni bioritmul intelectual care, la ei, are cu un procent de 100%. Doina şi Ionuţ vor obţine un consens tacil în luarea deciziilor, dar la fel de uşor şi rapid vor lua decizii bune cât şi decizii eronate.

Într-un cuvânt, se vor înţelege repede asupra deciziilor, vor crede în ele şi vor fi mulţumiţi că le-au luat împreună.

În orice caz, în momentele de cumpănă, la ei raţiunea va juca rolul de bun arbitru.

Compatibilitate

Fizică: 4%
Emoţională: 93%
Intelectuală: 100%