Fosta nevastă, ironică la adresa lui Marius Dragomir: «Un artist care vede că nu se poate întreţine din muzică se apucă de altceva»

Nadia Mansour, fosta nevastă a lui Marius Dragomir, a fost invitată în platoul emisiunii Happy Hour, unde a vorbit despre căsnicia ei cu celebrul cântăreţ şi a vrut să lămurească anumite aspecte dintre ei.

Fosta doamnă Dragomir a mărturisit că nu a fost fericită lângă Marius şi a afirmat că se simte foarte bine că a scăpat de acesta.

"Când mă uit la Marius Dragomir, am o mare uşurare, că am scăpat dintr-o căsnicie de şapte ani, care nu mi-ar fi adus oricum nimic bun. Singurul câştig din acei ani sunt cei doi copii ai mei", a declarat aceasta.

Nadia a ţinut să explice reacţia băiatului ei, care şi-a jignit tatăl într-un comentariu pe internet.

"Reacţia băiatului meu, care l-a făcut «om prost», a fost o reacţie de frustrare. Copilul a trecut recent printr-un examen foarte greu, a dat admiterea la liceu şi l-a deranjat foarte mult că Marius m-a jignit într-un interviu pentru o anumită televiziune", a spus aceasta.

Femeia i-a dat şi un sfat lui Marius Dragomir, bărbatul cu care şi-a împărţit viaţa timp de şapte ani.

"Un artist care vede că nu se poate întreţine din muzică, se apucă de altceva. Nu trăieşti din pensia mamei, că mama e obligată să te întreţină până la 18 ani. M-ar impresiona dacă ar apărea la televizor şi ar zice că este amărât, dar fără să lovească pe nimeni. Să aibă decenţa să ceară ajutorul într-un mod civilizat", a declarat aceasta.

Nadia a mărturisit că în cazul în care ar fi ştiut de operaţia suferită de Marius şi de problemele acestuia de sănătate, s-ar fi dus cu cei doi copii la el în vizită, iar dacă aceştia nu ar fi vrut să meagră, i-ar fi obligat.

"Dacă m-ar fi sunat când era în spital, aş fi mers la el, cu copiii. Şi dacă ei nu ar fi vrut să meargă, i-aş fi luat de mână şi i-aş fi obligat să meargă. Recunosc că după cât rău mi-a făcut, nu am fost prea încântată ca el să aibă o relaţie cu copiii, dar nu m-am opus niciodată. Asta a fost doar în sufletul meu şi atât. Nu le-am interzis niciodată să se vadă sau să meargă la el, dar el nu venea să îi vadă. I-a luat doar de două ori la el", a spus aceasta.