Fosta iubită a lui Smiley a revenit în muzică. Uite ce «semne» dă!

CLIIMA20140529_0156_1.jpg

Sânziana Negru, alias Siella. FOTO: CAT MUSIC
Citeste tot despre: 

Nopţi de vară petrecute la malul mării şi dimineţi romantice la răsărit sunt "semnele" poveştii de iubire care nu are apus, despre care cântă Sânziana Negru, alias Siella, în noua ei piesă.

În vara anului 2012, artista lansa primul ei single, "Love is in the air", iar acum, fosta iubită a lui Smiley, Sânziana Negru, cu numele de scenă Siella, revine cu "Semne", o piesă în limba română.

"De cele mai multe ori, renunţăm prea devreme la cel pe care-l iubim, când ar trebui să ne relaxăm şi să luam fiecare zi aşa cum vine, cu zâmbetul pe buze alături de persoana iubită", a povestit Siella.

Melodia este compusă de către Mihai Ristea şi lansată alături de CAT MUSIC, iar imaginile din lyric video au fost filmate pe o plajă superba din Thailanda, unde Sânziana a petrecut o vacanţă exotică, dar în care nu s-a aventurat în valurile spumoase ale oceanului.

După ce a cunoscut succesul ca VJ, Siella s-a orientat către muzică, despre care spune că "este o reflectare a propriei personalităţi, pozitivă, distractivă şi cu un vibe bun".

CLIIMA20140529_0157_1.jpg

Sânziana Negru, alias Siella. FOTO: CAT MUSIC