Fosta iubită a lui Guţă dă de pământ cu manelistul «Este un...»

Citeste tot despre: 

Narcisa, una dintre iuitele lui Nicolae Guţă, trăieşte într-o sărăcie lucie. Este foarte supărată pe faptul că Nicolae Guţă trăieşte acum cu altă femeie şi că este tratată urât.

«Ce m-a deranjat foarte tare esste că el s-a luat cu fata asta şi are nişte apariţii pe care nu le-a avut cu nimeni. Cel mai tare m-a deranjat că el i-a cumpărat casă unde ea beneficiază de confort. Am zis că poate e o chestie pasageră, dar văd că el a făcut din asta o familie pentru el, fiind cu mine în casă. Ceea ce nu e corect şi nu e frumos. Eu nu i-aş aduce lui Guţă suferinţă aşa pe faţă, cum îmi face el mie. Ea mi-a trimismie foarte multe mesaje urâte de pe Facebook-ul lui Guţă. Eu pe Guţă l-am iubit tot timpul. Dar de când am văzut ce a făcut cu femeia asta, nu mai e ce a fost. Şi Guţă şi Mădălina sunt doi nebuni», a spus Narcisa.

«Eu nu cred că el mă mai iubeşte, după cum se comportă. Alberto, copilul nostru, suferă când vede chestiile astea», a continuat Narcisa care s-a arătat foarte supărată de faptul că actuala iubită a lui Guţă, Mădălina, este însărcinată în luna a 5-a.

«Mie mi-a fost ciudă şi necaz când s-a afişat cu asta şi a făcut ce a făcut. Când vine la mine Guţă spune că nu o iubeşte, dar din fapte se vede că o iubeşte. Eu nu mi-am refăcut viaţa pentru că am nişte ani. Am băieţelul meu şi nu pot iubi pe cineva mai mult.


«E suferă ca-n filmele indiene! De ce a stat cu mine până acum? Copilul este crescut de mine. Dacă vrei să faci lucrurile în viaţa asta, trebuie să faci lucrurile bine. Narcisa este foarte posesivă. Partea financiară este sensibilă. Dacă lucrurile s-au înrăutăţit, nu s-au înrăutăţit din cauza mea. Ea nu a suferit de absolut nimic», a venit replica lui Guţă.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1