Fosta iubită a lui Adrian Cristea s-a aruncat de la etajul 4. Ce spun medicii despre starea tinerei

CLIIMA20140219_0016_1.jpg

Cristiana Dima (captură Antena 1)
Citeste tot despre: 

Cristiana Dima, cunoscută ca femeia cu care Adrian Cristea ar fi înşelat-o pe Bianca Drăguşanu pe vremea când cei doi formau un cuplu, se află internată la Spitalul Județean din Timișoara, după o tentativă de sinucidere. Tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la etajul 4, dar a supravieţuit miraculos. Medicii spun că e o minune că a scăpat.

Cristiana Dima, tânăra de 23 de ani, a încercat să se sinucidă aruncându-se la etajul patru al unui bloc. Este vorba de apartamentul părinților ei din Timișoara. Totul s-a întâmplat duminică seară. Cristiana Dima a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol. A scăpat însă miraculos. Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o de urgență la Spitalul Județean, unde medicii au constatat că, spre marele ei noroc viața nu i-a fost pusă în pericol.

Cristiana Dima a fost internată imediat la spital, însă nu a fost nevoie de transferul ei la Terapie Intensivă. "Tânăra de 23 de ani, care a fost internată la Spitalul Județean în urma unei căzături de la etaj, se află în stare bună. Nu a fost nevoie de intarnarea ei la Terapie Intensivă. Are însă o fractură de bazin drept, pentru care a și fost operată. De asemenea, are un traumatism cranio cerebral acut închis, ușor, care nu necesită intervenţii. Situația ei este stabilă. Se află sub supraveghere medicală și cooperează bine", a declarat Dan Ilincariu, medic la Spitalul Județean din Timișoara.

Medicii se miră că tânăra a scăpat atât de ușor în urma saltului de la etajul patru. Se pare că aterizarea Cristianei a fost atenuată și de copacii din fața blocului, dar și de pământul moale pe care a căzut.

Pentru că este un lucru obișnuit în cazuri de tentative de suicid, Cristiana a fost consultată și de un medic psiholog. Ea va continua tratamentul special recomandat în asemenea cazuri și după ieșirea din spital.

Vestea proastă este că nu va scăpa prea repede de spital. "Fracturile de bazin se vindecă greu. Mai greu decât o fractură de membre. Va mai sta câteva săptămâni bune internată", a mai spus Dan Ilincariu.

Tânăra este căsătorită cu un om de afaceri din Timișoara. Surse din anturajul Cristianei Dima susțin că tânăra era abătută în ultima vreme din cauza unor certuri și crize de gelozie în cuplu.