Fosta «Bebeluşă» Oana Ioniţă, ţepuită cu 4.000 €

Citeste tot despre: 

Au vrut să facă un ban în plus, dar s-a dovedit o afacere proastă. Asta au păţit fosta „bebeluşă" Oana Ioniţă şi mama ei. Cele două deţin un apartament în centrul Capitalei, pe care i l-au închiriat unui afacerist tunisian. Bărbatul s-a dovedit a fi, însă, un impostor care a păcălit mai multe persoane.

El a plecat pe nepusă masă din apartamentul pe care-l închiriase pe o perioadă de cinci ani fără să-şi plătească datoriile, paguba ridicându-se la aproximativ 4.000 de euro.

„A stat în apartament din luna august a anului trecut până în martie anul acesta. Nu a plătit chiria decât în primele trei luni. Mai mult, nu a achitat nici întreţinerea şi a lăsat în urma lui şi pagube materiale, a stricat frigiderul, ferestrele şi altele. I-am făcut notificare, dar nu a răspuns. Nu a răspuns nici măcar la somaţiile făcute de poliţie", ne-a povestit mama Oanei, Georgeta Ioniţă.

În locuinţa pe care i-au închiriat-o tunisianului funcţiona agenţia de turism a acestuia. Oana şi mama ei şi-au luat gândul de la bani, dar l-au dat în judecată pe chiriaş ca să poată rezilia contractul cu el, iar firma lui să nu mai aibă sediul social în apartamentul lor. Tunisianul mai este căutat şi de alţi păgubiţi.

El a dispărut brusc după ce le-a luat banii mai multor persoane pentru nişte vacanţe fictive.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1