Florin Salam se iubeşte cu fosta lui Adrian Cristea! Ce spune bruneta despre relaţie

CLIIMA20140124_0003_1.jpg

Raluca Macovei şi Florin Salam

Nicio femeie nu a reuşit să se apropie de Florin Salam după ce a rămas văduv. Raluca Macovei, manechinul care a trăit o poveste de dragoste şi cu Adrian Cristea, este cea mai nouă cucerire a cântăreţului de manele. Cei doi au dat cărţile pe faţă la ziua brunetei. 

S-a lăsat cu declaraţii siropoase şi dansuri lascive la ziua Ralucăi Macovei. Tânăra a primit dedicaţii direct de la Florin Salam, care şi-a făcut apariţia în clubul unde bruneta sărbătoarea aniversarea. În schimb, manechinul şi-a copleşit iubitul cu mângâieri şi sărutări fierbinţi. La miezul nopţii, Ralucăi i s-a adus un tort cu chipul cântăreţului de manele. Ea a primit şi un superb aranjamenmt floral cu trandafiri de culoare roşie.

CLIIMA20140124_0005_1.jpg

Raluca Macovei şi Florin Salam

CLIIMA20140124_0004_1.jpg

Raluca Macovei şi Florin Salam

"Aşa caracter, doar în filme!!!!Te iubesc din toată inima mea pentru că eşti lângă mine mereu, pentru că mai rar oameni ca tine şi pentru că datorită ţie am avut cea mai minunată zi de naştere!! Îţi mulţumesc pentru tot! M-ai făcut să iubesc viaţa şi ai reuşit că viaţa mea să devii tu!", a scris Raluca pe contul ei de Facebook la descrierea unei fotografii în care bruneta apare în braţele cântăreţului de manele.

Contactată de Click!, Raluca s-a rezumat doar să afirme că nu vrea să comenteze subiectul.