Florin Ristei a câştigat «X Factor» şi 120.000 de euro

Citeste tot despre: 

Emoţii mari pentru Delia Matache duminică seară. În finala „X-Factor", dintre cei patru concurenţi rămaşi în concurs, duelul final s-a dat între „copiii" ei, Alex Maţaev (26 de ani) şi Florin Ristei (22 de ani).

Cei patru finalişti au cântat fiecare în concurs două melodii, una în duet cu antrenorul lor şi cealaltă o melodie în limba română. După terminarea televotingului, prezentatorii Răzvan Simion şi Dani Oţil au anunţat că telespectatorii au decis ca Bogdan Bratiş (17 ani) să părăsească primul competiţia.

Tânărul a fost urmat de Mădălina Lefter (15 ani), care a primit şi ea prea puţine voturi. Aşa că Ristei şi Maţaev, concurenţii Deliei, şi-au disputat marele trofeu şi premiul de 120.000 de euro până în ultima clipă.

În final au intrat la duel. După ce au cântat fiecare o piesă - Alex melodia „I Don't Wanna Miss a Thing" de la Aerosmith şi Florin melodia „Bed of Roses", de la Bon Jovi, au fost din nou deschise liniile de vot, iar publicul a decis: trofeul i-a revenit lui Florin Ristei.

În momentul anunţării câştigătorului, interpretul hitului "Ea este Dana..." a avut o explozie de bucurie. Euforic, Florin s-a dus să-l îmbrăţişeze pe Cheloo, care i-a răspuns pe măsură.

"Nu pot decât să tac şi mă înclin", au fost primele cuvinte ale laureatului "X Factor", ediţia 2013, referindu-se la public şi la concurenţi.

Şi marele învins, Alex Maţaev, l-a felicitat pe Florin Ristei. "Important este că am ajuns la inima oamenilor. Banii se fac", a conchis el.

Răzvan şi Dani, gafă de proporţii la X Factor! La asta nu se aştepta Dan Bittman

Alex Maţaev a topit-o pe Delia în finala X Factor cu o melodie care l-ar face pe Smiley să se zgârie pe ochi

Ce compromis uriaş a făcut Maţaev ca să câştige X-Factor!