Florin Piersic jr. aşteaptă propuneri de a juca în telenovele

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Florin Piersic jr este fiul marelui actor Florin Piersic. Din păcate însă, acesta nu a avut acelaşi succes la public ca tatăl său şi nu se poate mândri cu aceiaşi avere acumulată din teatru şi film. Din această cauză, actorul a ajuns să nu respingă ideea de a juca într-o telenovelă, pentru a mai câştiga ceva bănuţi.

Florin Piersic jr a acordat un interviu pentru postul TV Digi24, în care recunoaşte că nu ar spune "pas" unui rol în telenovele, deşi nu îi place deloc acest gen. Actorul spune că ar accepta o astfel de propunere, doar pentru a-şi rotunji veniturile.

„Dacă cineva îmi propune să joc într-o ghenă de telenovelă şi îmi dă nişte bani foarte buni, s-ar putea să zic ok. Ştiu că nu o să mă uit la treaba aia, şi nici măcar nu o să o pun la CV. Dar nu e cazul, nu o să-mi propună nimeni",a declarat acesta.

În emisiunea Digicult, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 14:30, Florin Piersic jr a vorbit şi despre momentul de cotitură din viaţa sa, când a fost cât p-aci să nu se mai întoarcă în România.

„Când am plecat eu, la 25 de ani, chiar mi-am dorit să uit că am trăit în ţara asta şi să o iau de la capăt în altă parte. Eram foarte derutat. La ora aia chiar simţeam că am făcut o greşeală cu meseria asta. În faţa mea au fost doi actori foarte puternici. E adevărat că mama nu prea a jucat în filme, dar pe teatru a avut o perioadă în care a fost destul de puternică. Sunt foarte mulţi oameni care nu mai sunt la prima tinereţe, dar ţin foarte bine minte: „Tatiana Iekel..am văzut atâtea spectacole cu ea". Şi atunci, ei fiind în faţa mea, întotdeauna a fost o competiţie, chiar dacă nu mă simţeam aşa. Dar la vârsta la care am hotărât să plec din ţară, chiar simţeam că mi-am greşit vocaţia. Am plecat în America, dar de abia înţelegeam cu ce se mănâncă...",a spus acesta.

Actorul a dezvăluit şi cât de greu îi este să practice această meserie, mai ales că inspiraţia nu este un lucru pe care îl ai oricând doreşti, la orice oră din zi şi din noapte.

"Cred foarte tare într-o perioadă bună şi propice a unui artist, în viaţa lui. Perioada aia care se poate întinde pe 10 ani. Dar există şi momente în care pot să scriu sau în care simt că nu am nimic important de spus, într-un anumit domeniu. Adică le amestec rău - teatru, film sau scriu ceva. De la un moment dat încolo te repeţi şi este inevitabil.... Şi nu vreau să ajung să zic: „da, asta am mai făcut şi acum o fac doar ca să mai iau nişte bani" sau ... „eu îmi doresc asta, dar s-ar putea să nu se întâmple cum cred eu şi să ajung până acolo încât să spun: Nu, nu este un compromis", şi nici măcar eu să nu îmi dau seama că mă copiez pe mine", a spus Florin.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5