Florin, nu ţi-e frică să-ţi conducă Delia Bentley-ul?

Citeste tot despre: 

Delia a avut adesea probleme cu poliţia, indiferent că a fost vorba despre viteză peste limita legală sau chiar despre o ciocnire serioasă. Cu toate acestea, iubitul ei, Florin Moldoveanu, i-a dat maşina lui pe mână, un superb Bentley de 200.000 de euro.

Vedeta a tras o sperietură zdravănă în urmă cu două săptămâni, când s-a ciocnit cu un tir, la intrarea în Sinaia. Cum Audi-ul său a fost şifonat zdravăn, frumoasa blondă s-a văzut nevoită să-l abandoneze într-un service.

Numai că nu a rămas pieton, afaceristul Florin Moldoveanu, iubitul ei, sărindu-i imediat în ajutor. Delia a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, pe Calea Dorobanţi, la volanul autoturismului său, un superb Bentley Continental GTI, în valoare de 200.000 de euro.

Delia se poate mândri cu performanţa de a fi pe primul loc în topul vedetelor cu cele mai multe probleme de circulaţie. Acasă are deja un teanc de amenzi pentru depăşirea vitezei legale, totalul sumelor plătite, drept penalizare, anul trecut, ridicându-se la 70 de milioane de lei vechi.

Chiar dacă este vedetă, Delia Matache nu a fost niciodată iertată de agenţii de circulaţie, rămaşi imuni atât la notorietatea acesteia ca solistă, cât şi la şarmul nativ, asul ei din mânecă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1