Florin Chilian, despre Lucian Viziru: «Ăsta nu-i bărbat, e o l**ă tristă»

Artistul este revoltat pe bărbaţii care nu ştiu altceva decât să jignească o femeie. Mai mult, artistul susţine că nu poate înţelege cum unii au tupeul să apară în public şi să arunce cu noroi în imaginea unei femei. Florin făcând referire la Lucian Viziru, care a apărut la TV şi a început să vorbească în ultimul hal de Tania Budi.

Cântăreţul susţine că mulţi dintre bărbaţi au luat-o razna şi au uitat ce înseamnă respectul pentru femei.

«Bărbaţii din România s-au tâmpit definitiv. Am văzut un dobitoc apărând la televizor, sau într-un interviu, nu mai ştiu exact, spunând despre o tipă că scărpina pe la el pe la uşă şi că până nu ieşea el s-o gonească - nu pleca.

Asta după câţiva ani. Un alt dobitoc spunea că pe nu-ştiu-care colegă a adunat-o de pe jos, moartă de beată. Sunt nişte cretini ăştia. Indiferent ce ţi-a făcut o femeie, se presupune că tu eşti sexul tare.

Mai groaznică de-atât este motivaţia lor: unul îşi făcea gaşcă, celălalt îşi lansa o carte. Îşi revigorau cariera dând cu c***t în femei. Ăştia nu-s bărbaţi, sunt nişte l**e triste», a scris Florin pe Facebook.

Citeşte replica lui Viziru:

Lucian Viziru i-a răspuns lui Florin Chilian după ce l-a făcut l**ă tristă şi cretin: «Florinele, schimbă dealer-ul tată»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1