Fetele de la Click! Models, pictorial într-o casă bântuită

Căldură mare mon cher! Şi pentru că Bucureştiul se topea sub razele toride, fotograful celebrităţilor Zoltan Lorencz a avut o idee mai puţin obişnuită: pictorialul Click! Model se va desfăşura între... ruine.

Recuzita selectă, decorul clasic-exotic-futurist au fost puse la dispoziţie de Showroom Exotique.

Şi într-o clipită o clădire dărăpănată, însă plină de poveşti a devenit un veritabil decor de film.

Fotomodelele Irina Băcanu, Alexandra Traciu şi Riana au intrat rapid în pielea personajelor şi au interpretat cu multă pasiune şi senzualitate rolurile desprinse parcă dintr-o piesă de teatru, dintr-o altă epocă.

Eleganţa şi nota de uşoară promiscuitate au fost date de bagheta magică a make-up artistului Claudia Mocanu.

Trăsăturile aristocrate, formele fine şi privirile vaporoase ale fotomodelelor au fost puse în valoare de retuşurile discrete.

Cu o bogată experienţă în modelling, inclusiv în Marea Britanie, Irina Băcanu a apreciat profesionalismul echipei de la Click!

Lenjeria intimă oferită de Les Beaux Lingerie a adus un plus de exotism atmosferei, subliniind feminitatea şi formele fluide ale sirenelor înscrise la Click! Models.

Nici o secundă din acest spectacol hipnotic nu i-a scăpat „spiriduşului" David Muntean care a înregistrat totul pe suport video.

Ce a ieşit? A fost senzaţional...

La final maestrul Zoltan Lorencz a preferat să ia el însuşi interviul Click! Model. Cea care i-a răspuns cu dezinvoltură la întrebări a fost Irina Băcanu.

La final, cu toţii au conchis că a fost o zi extraordinară, iar amintirile culese printre ruine vor rămâne peste ani, datorită acestor fotografii uluitoare...


VIDEONu rata înscrie-te şi tu la Click! Model! Trimite un mail la adresele contact@zoltanlorencz.ro şi florin.suler@click.ro cu o scurtă descriere, fotografia ta şi numărul tău de telefon. Te vom contacta noi!


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1