Fata lui Nico s-a cuminţit!

Citeste tot despre: 

Frumuşică şi talentată, Alexandra Matei, fiica solistei Nico a scos capul în showbiz anul trecut, datorită unor poze incendiare pe care le-a postat pe Internet. De aici şi până la un contract cu o firmă de bijuterii, a fost doar un pas.

În iulie anul trecut, milioane de utilizatori ai Internetului s-au delectat cu imaginile sexy, postate în joacă de fiica lui Nico.

Tânăra abia se întorsese dintr-o vacanţă în Tunisia, unde a fost alături de iubitul şi de mama ei, şi a ţinut morţiş să ne arate cum se sărută şi ce are în sutien. Înţeleaptă decizie, căci, de atunci, Alexandra Matei, alintată Andruţa, a avut numai de câştigat.

S-a înscris într-un partid, a intrat la Facultatea de Drept, iar recent a devenit imaginea unui magazin de bijuterii on-line, găzduit de site-ul www.replicavedetelor.ro.

Bijuteriile sunt create de Adriana Agostini şi au preţuri care variază de la 45 de lei, la 1.500.

Nici nu am simţit când a trecut timpul. Îmi place să pozez, îmi plac bijuteriile şi ideea acestui magazin. În paralel cu Facultatea de Drept, acesta este un job uşor şi frumos", a declarat fiica lui Nico.

Eu simt că Andruţa mea are multe de spus şi chiar se pricepe să facă reclamă. I-a plăcut şi s-a simţit bine pozând”, Nico Matei, mama Andruţei.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1