Fără precedent în istoria show-urilor tv de la noi: Shakira sprijină o concurentă de la «Vocea României»

Joi seară este programată finala show-ului "Vocea României", care, în premieră, se bucură de atenţia unui star internaţional: Shakira.

Cântăreaţa columbiană a postat pe Twitter un mesaj de susţinere pentru Sânziana Niculae, devenită celebră acum câţiva ani pentru piesa "Fire", postată pe Youtube şi despre care toată lumea a crezut că este a Shakirei. Sânziana îşi aminteşte amuzată de acel episod, care a făcut-o cunoscută în toată lumea: "O amintire plăcută este evenimentul cu piesa "Save me from fire", înregistrată la vârsta de 13 ani. Eram în perioada în care o ascultam aproape numai pe Shakira, aşă că, evident, această piesă am interpretat-o în stilul ei. Apoi am încărcat-o pe internet, iar la un an dupa aceasta, cineva din Brazilia (am aflat ulterior asta) a repostat-o cu poza Shakirei şi sub numele de "Shakira-Fire New Song". Urmarea a fost că majoritatea fanilor Shakirei au crezut ca acesta este noul single al Shakirei, iar postarea celui din Brazilia a ajuns la peste 1.800.000 de vizualizari."

Marius Moga, antrenorul Sânzianei, a mulţumit artistei sud-americane pentru suport: "Până şi Shakira o susţine pe Sânzi azi, tocmai am dat retweet!!! Wow wow wow!!! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat la Vocea României! Să te încurajeze cântăreţul original al piesei e ceva!

Iată mesajul Shakirei:

CLIIMA20131226_0024_1.jpg

Tweet-ul Shakirei pentru Sânziana Niculae de la Vocea României

Sânziana va cânta o piesă a Shakirei în seara asta. Mare Finală! Mare Voce! Mare Show!"

Adrian Nour (echipa Smiley), Mihai Chiţu (echipa Brenciu), Sânziana
Niculae (echipa Moga) şi Marius Marin (echipa Loredana) sunt cei patru
finalişti ai "Vocii României" din această seară, în direct la Pro TV.