Fanii Iuliei Vântur cred că au găsit dovada că vedeta se iubeşte cu Salman Khan

Iulia Vântur a fost catalogată de presa indiană drept cea care ar putea fi noua iubită a lui Salman Khan, unul dintre cei mai apreciaţi actori indieni.

În ciuda faptului că blonda nu a făcut nicio declaraţie cu privire la aceste presupuneri, fanii virtuali ai vedetei îşi ridică semne de întrebare cu privire la «relaţia» Iuliei.

Astfel, după ce ea a publicat un citat din Osho pe Facebook, unul dintre admiratorii ei i-a adresat o întrebare interesantă cu rpivire la legătura dintre acel citat şi presupusa ei relaţie.«Imi place mult Osho, asa ca iata un citat frumos - sper sa va inspire si pe voi la fel de mult:
„Sa nu depinzi de altii! Fii independent in fiinta ta! Asculta-ti vocea interioara! O vei putea auzi in momentul in care iti linistesti mintea - si nu e greu. Si cand spun ca nu e greu, e un fapt absolut sigur: nu e greu! Daca am putut eu, poti si tu! Intre noi nu e diferenta. Toate fiintele umane au potentialul de a se cunoaste pe sine insele. In momentul cand te cunosti pe tine insuti, nimeni nu-ti va mai lua individualitatea.” Osho.
Va place?»,
a scris vedeta.

«Bhagwan Shree Rajneesh, zis Osho, unul dintre cei mai mari intelepti indieni - ai primit de la Salman Khan o carte cu citate!?»,
a venit întrebarea admiratorului ei, la care Iulia nu a răspuns.