A făcut o jumătate de miliard după scandalul cu Marin

Citeste tot despre: 

„Războiul divelor” a avut un episod scurt de data aceasta, căci s-a stins repede, de joi până sâmbătă. Andreea Marin a turnat gaz pe foc, Mihaela Rădulescu i-a răspuns cu ironii, după care s-a gândit mai bine şi a declarat că-şi iartă rivala.

Între două replici, Mihaela a făcut şi ceva bănuţi prin România.

Vedetele se îmbogăţesc şi când se ceartă, şi când îşi vorbesc frumos. Joi seara, la emisiunea lui Turcescu de la B1 TV, Andreea Marin a pornit un atac dur asupra Mihaelei Rădulescu.

Contactată de Click!, Mihaela i-a dat o replică spumoasă Andreei, scurtă şi la obiect: „Mereu a avut grija soţilor mei, e distractiv, ce să zic. Nu comentez mai mult, nu merită".

A doua zi însă, Răduleasca a invitat-o pe Marin să fumeze pipa păcii şi a mărturisit, la Realitatea TV, că o iartă pentru cele spuse.

Sâmbătă, Baia Mare-  5.000 de euro - a prezentat „Festivalul Castanelor”

„Nu înţeleg de ce m-a atacat. A avut un moment de rătăcire şi sper să-i pară rău. O iert pentru ce a spus, cred că a avut o zi mai proastă".

Ce rămâne însă în urma acestui scandal? Un plus de notorietate pentru ambele dive, chiar dacă nu mai aveau nevoie şi un tur de forţă cu imaginile lor pe la toate televiziunile.

Culmea coincidenţei, scandalul cu pricina a coincis cu venirea în ţară a Mihaelei, chemată să participe la două evenimente importante, pentru care a fost remunerată binişor.

Vineri, Mihaela a inaugurat Hotelul Ramada din Piteşti, contractul aducându-i în conturi aproximativ 6.000 de euro, iar sâmbătă, vedeta a prezentat, alături de Răzvan şi Dani, „Festivalul Castanelor" de la Baia Mare, „efort" care i-a mai adus, conform surselor locale, încă 5.000 de euro.

În total, 11.000 de euro, adică o jumătate de miliard de lei vechi, după un singur weekend petrecut în ţară. Legat de conflictul cu Andreea, Mihaela a decis să pună punct.

"Ca să ai un conflict cu cineva, trebuie să aibă şi celălalt o problemă. Eu n-am nici o problemă. Când te atacă cineva fără să-i faci nimic, e problema acelui om. Nu mai simt nimic în sensul acesta. N-are miză, n-are haz, nu găsesc nici un soi de logică în povestea asta. Prefer să mă distrez pe seama atacurilor altora".

Citeşte şi:

Mihaela
Rădulescu: «Regret că am vorbit urât despre tatăl fiului meu»

Mihaela
Rădulescu: «Andreea Marin a avut mereu grija soţilor mei»

Mihaela
Rădulescu: «Nu credeam că Andreea poate să aibă o criză la auzul
numelui meu»

Andreea
Marin s-a enervat rău la TV! A făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu!

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1