Fabio: «M-am pregătit o zi întreagă pentru cina romantică»

Citeste tot despre: 

Cel care a pozat pentru “Top 100 de poziţii sexuale” oferit cu suplimentul Click! TV, cântăreţul Fabio, ştie că, pentru a-ţi impresiona partenera, sexul nu e tot ce contează.

Un decor romantic şi o cină cu bucate afrodiziace vor da gata, cu siguranţă, orice femeie.

Fabio s-a pregătit o zi întreagă pentru cina romantică la care îşi invitase iubita. Încă de dimineaţă s-a dus la cumpărături.

Orez, creveţi, legume, fructe de pădure, îngheţată, dar şi şerveţele colorate, vin, lumânărele şi trandafiri, cu asta şi-a încărcat plasele.

A urmat o curăţenie generală prin casă şi abia pe după-amiază s-a apucat de gătit. Până la sosirea iubitei, a avut timp să aerisească, să-şi facă un duş şi să decoreze masa.

"E a doua oară când pregătesc o cină romantică. Prima dată s-a întâmplat acum cinci ani, pentru prima mea prietenă, o fată din Alba Iulia", mărturiseşte Fabio.

Chiar dacă nu se poate lăuda cu vreun talent la gătit, şi-a dat silinţa şi s-a descurcat onorabil. De fapt, cina a ieşit cu adevărat delicioasă şi apetisantă.

"M-am documentat înainte, am luat cartea de bucate. Eu nu prea gătesc, de obicei, deşi îmi place. Tatăl meu şi bunica se ocupă de asta", recunoaşte cântăreţul. Preferă mâncarea făcută în casă, în detrimentul fast-food-urilor, unde ajunge destul de rar.

"Eu sunt cu mâncarea sănătoasă pentru că am grijă şi la siluetă. Prefer să mănânc puţin şi bun".

1. A tocat legumele. 2. A pus orezul la fiert

3. A prăjit creveţii. 4. A pregătit salata de fructe