EXCLUSIV! Vandici, pusă pe tuşă la Antena 2

CLIIMA20120303_0083_1.jpg

Ilinca Vandici
Citeste tot despre: 

Nu are noroc în dragoste şi, mai nou, a rămas şi fără emisiune! Ilinca Vandici a fost pusă deocamdată pe tuşă de cei de la Antena 2, ultima ei emisiune, „Showbiz report" înregistrând audienţe catastrofale. Ilinca este încă sub contract cu Antenele şi aşteaptă un alt format, care să-i aducă în sfârşit succesul mult visat.

Vara aceasta a făcut multe victime în rândul vedetelor de pe sticlă! Plecate în vacanţă, la întoarcere multe dive ale showbiz-ului s-au trezit pe dinafară, ele nefiind incluse în noile grile de toamnă.

Este şi cazul Ilincăi Vandici, intrată într-un con de umbră după despărţirea de fotbalistul Ciprian Marica. Ilincăi i s-au cam înecat corăbiile nu doar în amor, dar şi pe plan profesional. De la lansarea ei pe sticlă, în urmă cu aproximativ şapte ani, Ilinca a schimbat mai multe posturi de televiziune, dar nicăieri nu şi-a găsit locul. La postul tv B1 a stat sub aripa „ocrotitoare" a iubitului Răzvan Păunescu, vreme de câţiva ani, la rubrica „Meteo".

După terminarea relaţiei, ea a migrat spre Kanal D, schimbându-şi şi iubitul în persoana unui alt băiat de bani gata, Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea. La Kanal D, Ilinca a găzduit emisiunile „Magic Taxi" şi „Bulevard", până în ianuarie 2009, iar două luni mai târziu a început cariera ei în Antene.

De atunci şi până acum, blondei vopsite mai nou şatenă i s-au dat pe mână nu mai puţin de trei showuri, „Ministerul de secrete", „Stele sub lupă" şi „Showbiz report". Cu nici unul nu a dat lovitura, în ciuda celebrităţii efemere pe care i-a adus-o relaţia cu Ciprian Marica.

Întoarsă în aceste zile din vacanţă, Ilinca a fost înştiinţată de şefii din Antena 2 că emisunea „Showbiz report", care se difuza luni, de la ora 18.00, nu va mai continua şi în toamnă, din cauza audienţelor slabe.

Vandici însă speră ca şefii să-i găsească un format nou, mai ales că ea nu şi-a terminat contractul cu Antena.

Cosmina Păsărin, out de la Antena 2

Cosmina Păsărin a intrat în Antenă în noiembrie 2010, atunci când i s-a dat pe mână emisiunea „Face 2 Face". Apoi, bruneta a fost coprezentatoare la emisiunea „Oops", împreună Oana Mareş.

A fost însă înlăturată pe şestache, fiind retrogradată la statutul de reporter la emisiunea lui Andrei Duban, „Late Night Show". În iulie i s-a încheiat contractul, iar şefii nu i l-au reînnoit.

Gabi Cristea, demisă printr-un SMS

Gabriela Cristea l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior atunci când a fost ofertată de Kanal D, în 2006, să prezinte show-ul „Noră pentru mama". Timp de cinci ani, ea a luat 25.000 € pe lună!

Anul trecut, însă, a fost mutată la „Draga mea, prietenă", dar salariul a rămas la fel. Săptămâna trecută, Gabi a fost înştiinţată prin SMS că nu mai are emisiune, pretenţiile ei salariale fiind exagerate.

Niculina Stoican, înlocuită de Viorica din Clejani

Ca şi Gabriela Cristea, Niculina Stoican s-a trezit dată afară de şefii de la Kanal D. Îndrăgita solistă de muzică populară prezenta de anul trecut emisiunea „Te vreau lângă mine", iar din toamnă a aflat cu stupoare că a fost înlocuită cu concurenta sa Viorica de la Clejani.

Aceasta din urmă va prezenta emisiunea, în timp ce soţul ei, Ioniţă, o va acompania cu taraful din Clejani.

Laurette nu mai e la «Draga mea prietenă»

Nu numai Gabriela Cristea a fost dată afară de la „Draga mea prietenă", show-ul matinal de la Kanal D. Şi Laurette s-a trezit fără rubrica pe care o avea săptămânal în cadrul emisiunii.

Mulatra nu s-a supărat, pentru că oricum avea de gând să părăsească în curând ţara cu tot cu familia şi să se mute în Germania, acolo unde iubitul ei, Mihai, are diverse afaceri.