EXCLUSIV Tuncay Ozturk: «Violeta este ca şi fetiţa mea»

CLIIMA20140225_0145_1.jpg

Tuncay Ozturk a fost ieri prezent la lansarea unui supliment alimentar care ajută la „calmarea durerilor, a inflamaţiilor şi a disconfortului legat de problemele articulare” (FOTO: ROBERTO SĂLCEANU)

De când s-a cuplat cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk este şi el din ce în ce mai implicat în viaţa publică. Ieri, turcul a luat parte la lansarea unui supliment nutritiv bio, a cărui imagine o reprezintă chiar soţia sa. Cu această ocazie, ne-a spus cum s-a acomodat în România.

Click!: Bună Tuncay! Văd că te-ai implicat şi tu în promovarea acestor produse, ca şi Andreea Marin.

Tuncay Ozturk: Am decis să mă implic pentru că, din punct de vedere profesional, am observat cum oamenii refuză chimicalele din ce în ce mai mult. Antibioticele ne omoară anticorpii şi adevărul este că natura are cele mai bune soluţii pentru noi. Artro Help este un supliment alimentar 100% natural, care ajută la calmarea durerilor, a inflamaţiilor şi a disconfortului legat de problemele articulare.

Dar, în rest, cum îţi place să petreci viaţa în România?

Aici este mult mai bine. Îmi place foarte mult aici datorită naturii, pot să o spun foarte sincer. Călătoresc foarte mult împreună cu familia, de când am venit în România. Aproape în fiecare weekend. Lucrul acesta reprezintă ceva nou şi palpitant pentru că în Turcia nu aveam această posibilitate. În Istanbul nu ai cum să evadezi din oraş şi să ajungi în natură pentru că ar fi prea departe. Aici ai şansa să o faci şi de asta îmi place. Printre alte oraşe, am vizitat Braşovul, Sibiul şi Clujul.

Ai fost recent într-o excursie la munte. Ţi-a plăcut acolo?

Mi-a plăcut foarte mult. Mi-au plăcut toţi munţii pe care i-am văzut. Azuga, Braşov, Poiana Braşov... Acolo am fost în mai multe sătucuri mai mici unde am văzut multe case foarte frumoase. Am scris şi pe profilul meu de socializare că de abia aştept să vină primăvara să ajung din nou acolo.

Ai apucat să vezi şi marea de la noi? Nu ţi-a plăcut?

Am fost o singură dată în Constanţa, dar marea nu este atât de interesantă pentru mine pentru că am crescut pe coasta de vest a Turciei şi până la 18 ani am stat la mare. Aşa că nu mă încântă atât de tare marea. Îmi plac mai mult muntele şi natura.

Să înţeleg că-ţi place la noi...

Da. Vreau să trăiesc în România, aşa că trebuie să am habar despre cultura şi istoria românilor.

Dacă îţi petreci mai mult timp în altă ţară, vei învăţa şi limba?

Am reuşit să prind câteva cuvinte şi înţeleg din ce în ce mai mult ceea ce mi se spune. Însă cel mai mult învăţ de la Andreea.

Dar voi doi în ce limbă vorbiţi?

În mare parte vorbesc în engleză cu şoţia. Andreea este o foarte bună vorbitoare şi se foloseşte de limba engleză ca să mă înveţe româna. Îmi vorbeşte în engleză şi apoi îmi traduce în română.

Cu Violeta cum te înţelegi?

Violeta e ca şi fetiţa mea.

A spus că-şi doreşte copii cu Andreea

Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) sunt împreună
din luna mai 2013 şi s-au căsătorit când nimeni nu se aştepta, anul
trecut, în decembrie. La scurt timp după gestul lor, au apărut zvonuri
potrivit cărora „Zâna" purta deja în pântece copilul turcului

Cu toate acestea, Andreea şi Tuncay au infirmat zvonurile, dar nu au
negat că îşi doresc un copil al lor. „Îmi plac foarte tare copiii. Am
cinci nepoţi de la două surori. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum
un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, eu îl voi
primi cu toată dragostea. Am un sentiment puternic că voi fi tată
", a
scris Tuncay, pe Facebook, luna trecută.

Andreea Marin vrea să-l dea în judecată pe Stelian Tănase, directorul general al TVR


Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a declarat că emisiunea „Preţuieşte Viaţa!" a fost scoasă din grila de primăvară a postului TVR 1, întrucât Andreeea Marin a refuzat să mai facă show-ul după ce i s-a redus bugetul la 12.000 de euro.

„Andreea Marin avea buget de 30.000 de euro pentru o ediție, apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, când i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut", a spus Stelian Tănase, într-o conferință de presă organizată luni.

Andreea Marin s-a arătat indignată de declarația acestuia: „Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producţii, negociat şi convenit, ca în orice contract. Astfel de insinuări, ca şi cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tendenţioase şi mă miră ca dl Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii care nu au nici o bază reală. Ele nu sunt menite să facă altceva decât să afecteze reputaţia şi imaginea echipei mele şi a mea ca profesionist, clădite cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am să o fac pe cale legală". (Tatiana Solomon)


Andreea Marin învaţă turca pentru socri! Ce spune Tuncay despre relaţia «Zânei» cu părinţii lui

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin nu mai face emisiune la TVR: «A refuzat 12.000 de euro!»

FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, crize de nervi două ore la telefon