EXCLUSIV Toader primeşte 10.000 € dacă acceptă să stea pe canapea cu Cristea

De când e din nou burlac, Marcel Toader are toate şansele să ajungă vedetă de televiziune. Recent, a primit o nouă ofertă de la Kanal D. Fostul rugbyst ar putea încasa 10.000 de euro (45.500 de lei) dacă va fi de acord să stea pe aceeaşi canapea, într-o emisiune la postul tv turcesc.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader au mai stat pe aceeaşi canapea într-o emisiune, tot la Kanal D, cu doar câteva săptămâni înainte ca bruneta să plece din căminul conjugal. Interesant este că ei au luat împreună, pentru apariţia tv de la Kanal D, doar 6.000 de lei (1.300 de euro).

Gabi Cristea a intrat în depresie după divorţ!

Marcel Toader, atacat dur de două persoane publice, mamă şi fiică

Divorţul le-a crescut cota celor doi, astfel încât, de la anunţul despărţirii lor, televiziunile le-au făcut oferte greu de refuzat. Însă, Marcel a fost cu mult în avantaj, căci, se pare, sumele pe care le-a obţinut el au fost mult mai mari decât cele pe care le-a primit Gabriela.

Astfel, în cazul în care Marcel Toader va accepta oferta de 10.000 euro pentru a fi în aceeaşi emisiune cu fosta lui soţie, aceasta va primi un onorariu de numai 1.000 euro. Marcel Toader şi Gabriela Cristea s-au despărţit la sfârşitul lunii martie. Ei au divorţat la primărie abia după trei luni, timp în care şi-au adus numeroase jigniri unul altuia.