EXCLUSIV! Tatăl lui Irinel Columbeanu: «Moni e ca purceaua care s-a urcat în copac»

Doar 13 ani îl despart de un secol de viaţă pe Ion Columbeanu. La această vârstă venerabilă, tatăl lui Iri are două focuri pe inimă. Unul este provocat de fosta noră, Monica Gabor, pe care nu o va ierta niciodată, iar al doilea este legat de sechestrul pe avere.

La aproape trei luni, Monica Gabor a venit vineri noaptea în România pentru a-şi petrece timpul cu fiica ei. Practic, în afară de părinţii săi şi de Irina, nu o mai leagă nimic de ţară, căci fostul soţ şi fostul socru sunt în continuare în relaţii reci cu ea. Dacă Irinel Columbeanu se abţine de la comentarii la adresa fostei soţii, seniorul nu o menajează deloc pe fosta noră. Cel care o adora pe moldoveancă în 2006 şi declara că abia aşteaptă să-i facă nepoţei, şi-a schimbat părerea în 2011, odată cu divorţul. Acum, bătrânul în vârstă de 87 de ani nu vrea să audă de cea care îi spunea cândva „tata-socru".

„Ştiu că Monica a venit în ţară, dar nu mă interesează. Irina nici nu a vrut să audă de ea, e foarte supărată pe ea. Nu ştiu ce face în America, probabil chinezul e de paravan. Cred că ea face tot ce făcea şi pe la Bacău. Monica e ca purceaua care s-a urcat în copac şi se crede regină", a declarat Ion Columbeanu pentru Click! Astfel, venirea Monicăi este un subiect banal, care nu-l mai interesează, mai ales că, în momentul de faţă, grijile lui şi implicit ale fiului sunt de cu totul altă natură. Spre exemplu, sechestrul pe avere. Astfel, în urma unui credit restant, banca a scos la licitaţie, acum câteva luni, 17 hectare de teren din Ciolpani, dar şi reşedinţa de la Izvorani.

Suntem supăraţi cu executarea asta silită. Fostul director de la fabrica de la Columbeanit, Clement, a devalizat 7 milioane şi noi am rămas datori 3 milioane. Nu am avut de unde să-i dăm. Probabil vor lua din proprietăţi. Nu au decât să pună sechestru pe casa de la Izvorani", a spus bătrânul supărat. Pentru Ion Columbeanu, cel care a fost director în cadrul Secretariatului General al Guvernului, pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, este cea mai dură palmă pe care o primeşte, iar fiul lui, Irinel, care în 2008 avea o avere cotată de revista Forbes la 120 de milioane de euro, sunt cele mai umilitoare momente.

S-au luptat un an prin tribunale pentru fetiţă

După ce a împlinit 18 ani, Monica Gabor s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, miliardarul de la Izvorani care se îndrăgostise de ea. În 2006, nunta bogătaşului cu frumoasa moldoveancă a fost socotită drept evenimentul anului. La scurt timp după acest moment, Monica a născut-o pe Irina şi păreau să fie un cuplu solid, însă totul s-a spulberat în 2011, odată cu divorţul.

Moni a venit vineri noaptea în România

Fosta doamnă Columbeanu va petrece câteva zile cu fiica ei, Irina (6 ani)


După lupte de peste un an prin tribunale, fetiţa a rămas la Irinel, iar Monica are dreptul s-o viziteze. Recent, Moni i-a cedat definitiv custodia fetiţei fostului soţ, în schimbul promisiunii că Iri va veni cu Irinuca în vacanţă, în America. Vineri noaptea, manechinul a venit în ţară după trei luni de la ultima vizită. A aşteptat-o o surpriză neplăcută din partea fostului soţ, care a dat-o în judecată pentru că nu i-a plătit Irinei pensia alimentară, de 1.000 de lei pe lună.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1