EXCLUSIV Sorana, iubit nou după ce a fost înşelată de soţ cu o prostituată

CLIIMA20140609_0150_1.jpg

Click! i-a surprins pe cei doi îndrăgostiţi la o terasă din Brașov (Fotografii: Click!/arhivă personală)

În urmă cu trei săptămâni, vestea că Sorana Mohamad (31 de ani) divorţează de ofiţerul SRI Paul Moga a căzut ca o bombă în showbiz. Înşelată de soţ cu o damă de companie, Sorana şi-a găsit şi ea consolarea în braţele unui coleg de trupă. Noi i-am surprins la Braşov.

Sorana Mohamad şi Paul Moga au ajuns la divorţ după doi ani de căsnicie şi cinci de iubire, însă la nici trei săptămâni de când solista a făcut acest anunţ, iată că se afişează cu un nou bărbat. Este vorba despre chitaristul Mihai Aron (28 de ani), care cântă alături de Sorana în trupa The Mates.

Sorana și Mihai apar în ipostaze tandre în mai multe fotografii postate pe Internet

Totuşi, surse din anturajul vedetei ne-au mărturisit că idila dintre ei ar fi început mult mai devreme, în urmă cu două luni, când se pare că solista se consola pentru căsnicia ratată în casa chitaristului situată la marginea Bucureştiului, dar şi în apartamentul acestuia din oraş.

Dacă în Capitală au reuşit să se ascundă de ochii indiscreţi ai presei, iată că în weekend, în Braşov, ei au dat frâu liber sentimentelor, iar noi i-am surprins ca pe doi porumbei. Duminică, în jurul orei 16.00, Sorana şi Mihai se relaxau la restaurantul Pizza Roma din Centrul Istoric al Oraşului de sub Tâmpa, s-au sărutat, au făcut exces de gesturi tandre, după care au plecat ţinându-se de mână.

Fotoreporterii Click! i-au surprins la faţa locului, însă ulterior Sorana a postat şi ea pe Facebook imagini din escapada de la Braşov. Aflaţi la petrecerea unui băieţel, din fotografii se vede clar că solista nu se dezlipeşte din braţele iubitului, acesta ţinând-o strâns, la piept.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, având şi un paravan perfect: faptul că sunt colegi de trupă. Dacă Sorana trăieşte iar fiorii iubirii, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Paul, bărbatul de care a zis că va divorţa amiabil, la notar. Acesta a renunţat la Beatrice, femeia cu care a înşelat-o pe Sorana, atunci când a aflat că aceasta este damă de companie.

Click! Spune

În iunie 2013, Sorana a lansat trupa The Mates, în care cântă alături de 5 bărbaţi: Paul - chitară, Roger - percuţie, Dada - clapă, Mihai Aron - chitară şi Andrei - bass.

Soţul a înşelat-o cu o expertă în sex pe bani

Paul Moga și Sorana, la cununia religioasă care a avut loc în iunie 2012Sorana şi Paul Moga s-au cununat civil pe 28 aprilie 2012, iar pe 23 iunie au mers la altar. Cei doi se cunosc din copilărie şi au fost împreună cinci ani. În urmă cu trei săptămâni, solista a declarat că este în pragul divorţului, după ce soţul ei începuse să se vadă cu o altă femeie.

Beatrice, tânăra prostituată cu care soţul Soranei ar fi avut o relaţie

Invitată la Kanal D, solista a aflat că pe rivala ei o cheamă Beatrice, că este damă de companie şi că a intrat în viaţa soţului ei în urmă cu aproximativ şase luni. Se pare că ofiţerul SRI Paul Moga a fost cu adevărat vrăjit de talentele tinerei amante, expertă în sex. Beatrice, alias Betty, era lăudată pe site-urile de specialitate de clienţii care i-au trecut prin pat.

"Betty să tot aibă 1,6 m înălţime şi nu foarte multe kilograme. La faţă este drăguţă. Pielea îi este fină şi are aluniţe. Sânii sunt puţin lăsaţi şi potriviţi pentru conformaţia ei. Fundul e rotunjor şi tare. Din spusele ei, are 24 de ani şi nimic nu ar trăda să aibă mai mult", povesteşte un client.

S-a iubit cu Claudiu Pătraşcu

Fosta solistă a trupei A.S.I.A. a mai avut câteva logodne la activ înainte de a se căsători cu Paul Moga. De notorietate este relaţia ei cu mondenul Claudiu Pătraşcu, cu care a fost împreună aproape trei ani, până în 2006.

În 2007 s-a vorbit şi despre o aventură cu Dan Bittman, iar în 2008, solista credea că şi-a întâlnit marea dragoste în persoana lui Ciprian, un afacerist pentru care s-a mutat la Sibiu. N-a fost să fie, iar în viaţa ei a apărut Paul Moga, cel care a dus-o, în cele din urmă, la altar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1