EXCLUSIV! Silvia Dumitrescu, scandal de proporţii la Mamaia: «Ţipa ca la uşa cortului că vrea să-i dăm banii pe benzină»

CLIIMA20120515_0054_1.jpg

Silvia Dumitrescu

Silvia Dumitrescu a făcut zarvă mare miercuri seara la hotelul Dacia Sud din Mamaia. Artista a tunat şi a fulgerat pentru că angajaţii hotelului nu au vrut să-i deconteze banii de drum.

Cântăreaţa participă la Festivalul de Muzică de la Mamaia şi a fost cazată gratuit la hotel. Ajunsă la destinaţie, Silvia Dumitrescu le-a cerut angajaaţilor banii pe benzina consumată pe drum. Aceştia i-au spus cântăreţei că nu ei se ocupă cu deconturile, ci organizatorii.

Când a auzit toate astea, blonda s-a făcut neagră de supărare şi a început să spună că îşi vrea banii orice ar fi: «A ţipat la noi ca la uşa cortului. Ne cerea nouă banii pentru drum, dar nu noi ne ocupăm cu lucrurile astea. Organizatorii sunt cei care se ocupă. Noi suntem angajaţi, ne ocupăm de cazare, nicidecum de deconturi», ne-au declarat angajaţii hotelului.

Silvia, pe de altă parte, susţine că totul e o exagerare: «Am fost la recepţie să întreb unde pot să-mi decontez bonul de benzină, e normal să fac aşa. Am primit indicaţii să merg la Centrul Teatrului Soveja, pentru a-mi rezolva problema», ne-a declarat Silvia Dumitrescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1