EXCLUSIV! Şi Nelu Ploieşteanu a dat în boala PĂCĂNELELOR

Banu-i ochiul dracului. Deşi câştigă bine din concertele sale, Nelu Ploieşteanu (63 de ani) nu se poate abţine să şi încerce norocul la cazinou. Artistul spune că nu e dependent de asta, dar se duce des la păcănele, pentru a-şi "omorî timpul".

Îndrăgitul cântăreţ de muzică de petrecere, Nelu Ploieşteanu, are o viaţă foarte agitată, împărţindu-se între emisiuni, evenimente şi cântări. În timpul liber, acesta se "relaxează" alături de prieteni în cazinoul de lângă casă, unde a fost surprins miercuri, de fotoreporterii Click!


Solistul şi-a petrecut câteva ore în cazinou, ieşind spre 03.00 dimineaţa, foarte abătut. Contactat de Click!, Ploieşteanu a declarat că este un client fidel al cazinoului cu pricina, pe care îl frecventează de 2-3 ori pe săptămână, întrucât locuieşte în apropiere.

"Îmi omor timpul cu prietenii, nu sunt un înrăit al jocurilor de noroc. Joc la păcănele, atât. Asta e viaţa mea", declara acesta. Întrebat despre starea de spirit de la ieşire, cântăreţul a negat că ar fi fost supărat: "Nu eram supărat, nu am de ce. Am pierdut 70-80 de lei, nu mult. Ca să pierzi mult, trebuie să bagi mult. Şi nu bag mult niciodată". Acesta este şi motivul pentru care nici nu a câştigat vreodată sume spectaculoase: "Am mai şi luat, din când în când, dar aşa, două-trei sute de lei, atât".

Chiar dacă s-a speculat în presă că ar avea datorii la bancă, artistul neagă vehement acest lucru: "Nu am nici un fel de datorie, pentru că nici o bancă nu îmi dă împrumut la vârsta mea. Am fost să mă interesez şi nu îmi dă nimeni decât 3.000 de euro. N-are sens: banii ăştia îi iau la o cântare, într-o seară".

Viorel Lis, cel mai pasionat de jocurile de noroc

Păcănelele sunt o pasiune pentru fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Acesta îşi petrece nopţile jucând la aparate, fapt ce a făcut-o pe Oana, soţia sa, să ajungă la disperare. Blonda a spus chiar, la un moment dat, că-i va face cadou un astfel de aparat, pentru ca Lis să stea mai mult pe-acasă. Şi actorul Florin Piersic jr. a împărtăşit această pasiune, ajungând chiar la dependenţă: “Aveam 23 de ani şi, timp de şase luni, am fost dependent de păcănele”, a mărturisit actorul, acum vreo doi ani.