EXCLUSIV Sanda Ladoşi îşi ascunde tristeţea în faţa copilului

Îşi ascunde durerea de dragul copiilor! De când soţul ei e după gratii, Sanda Ladoşi (43 de ani) are două comportamente, diametral diferite: unul de nevastă abătută şi descumpănită, iar în preajma copiilor altul, de mamă fericită şi lipsită de griji.

Nu a fost un an prea bun pentru Sanda Ladoşi! Problemele au apărut în luna octombrie când soţul ei, Ştefan Tache (59 de ani), a fost arestat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii spun că omul de afaceri ar fi dat statului un tun financiar de 4 milioane de euro. De atunci şi până în prezent, soţul Sandei a încercat de mai multe ori să-i înduplece pe magistraţi să-l cerceteze în stare de libertate, motivând că este bolnav de cancer, însă fără succes. Astfel că, pentru Sanda acesta ar putea fi cel mai „negru" Crăciun. Dar nu asta vrea pentru copii ei.

În preajma băiatului, cântăreaţa zâmbeşte şi râde


Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute în timp ce-şi lua băieţelul de la şcoală. Dacă atunci, când e singură cântăreaţa e mai mereu abătută, în preajma fiului Bogdan (7 ani), Sanda se „schimbă la faţă". Zâmbeşte, glumeşte cu micuţul, încercând să uite că bărbatul, de care o leagă o căsnicie de mai bine de şapte ani şi doi copii, este în arest.

Soţul Sandei Ladoşi a ajuns după gratii

Sanda Ladoşi are doi copii cu Tache!

FOTO Povestea de dragoste dintre Sanda Ladoși și Ștefan Tache în imagini