EXCLUSIV Sanda Ladoşi: «De la stres mănânc de nu mă pot controla»

A avut o siluetă de invidiat şi era una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. De când soţul s-a îmbolnăvit şi a ajuns la închisoare, Sanda Ladoşi s-a transformat. S-a îngrăşat mai bine de zece kilograme, pentru că mănâncă încontinuu.

Stresul este inamicul nostru numărul unu. Din cauza lui, poţi deveni din om neom. Dacă în urmă cu zece ani Sanda Ladoşi (44 de ani) avea o siluetă de invidiat, picioare lucrate la sală şi un abdomen plat, acum pare de nerecunoscut. S-a îngrăşat foarte mult şi a pus grăsime, în special în zona coapselor şi pe burtă. Artista a recunoscut că are o problemă, dar că nu poate câştiga bătălia cu kilogramele în plus.

"Mănânc foarte mult şi nu mă pot controla. Din cauza stresului,
deschid mereu frigiderul. Sunt conştientă că m-am îngrăşat şi aş vrea să
dau jos zece kilograme",
a declarat, pentru Click!, Sanda. E normal
ca vedeta să fie stresată atâta timp cât în ultima perioadă s-a
confruntat cu mari probleme. Soţul său, Ştefan Tache (60 de ani) e
certat cu legea.

Aşa arăta cântăreaţa pe vremea când făcea furori cu silueta ei


În octombrie anul trecut a fost arestat preventiv şi a reuşit să iasă după gratii abia în decembrie. Nu a scăpat, însă, de dosar. El este cercetat în libertate pentru faptul că a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, care ar fi adus statului un prejudiciu de patru milioane de euro.

Cumpăna aceasta a îngenunchiat-o pe Sanda, cu atât mai mult cu cât ştia că bărbatul ei suferă de o boală cumplită. Are diabet zaharat şi cancer la colon pentru care face chimioterapie. Chiar şi aşa, omul de afaceri nu s-a dat în lături şi a gustat din toate bucatele tradiţionale.

Sanda Ladoşi s-a căsătorit cu Ştefan Tache în 2006


"De Paşte am gătit la cererea soţului meu drob, friptură şi ciorbă de miel. A mâncat câte puţin din toate, nu a făcut exces", ne-a mai spus cântăreaţa, care este mamă a doi copii, pe care a reuşit să-i aducă pe lume după şapte ani de tratamente de fertilitate.

"Am făcut cinci inseminări şi două procedee de fertilizare în vitro, toate nereuşite. După ce soţul meu s-a lăsat de fumat, iar eu mi-am tratat endometrita am reuşit să rămân însărcinată pe cale naturală. Important este să nu ne descurajăm".

În 2007, artista l-a născut pe Bogdan, în traducere «dar de la Dumnezeu». O altă minune a apărut în 2009 în viaţa Sandei Ladoşi, micuţa Ioana, o fetiţă cuminte şi foarte dorită de mămica ei.

Cei doi copii ai Sandei Ladoşi, Bogdan şi Ioana


Şi Bianca Brad a trecut prin clipe grele


Din ianuarie 2013, de când iubitul ei a fost reţinut pentru trafic ilegal de arme şi extrădat în SUA, Bianca Brad a trecut prin clipe grele. Cu toate acestea ea, în schimb, nu s-a îngrăşat, ba chiar a slăbit câteva kilograme, deşi între timp şi-a deschis şi o cofetărie.

A susţinut în permanenţă că totul a fost o înscenare şi că Aurel Frăţilă nu se face vinovat de nimic. Acum este fericită. Iubitul a fost eliberat înainte de Paşte şi a revenit alături de ea şi de copil, după cum Click! v-a relatat în exclusivitate.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1