EXCLUSIV! S-au îndrăgostit, pe bune, în pauzele de la filmare!

CLIIMA20121126_0028_1.jpg

Imagini din culisele serialului vor fi difuzate duminică la PRO TV, de la 10.00, în cadrul unui documentar intitulat „Generaţia LaLa. De la serial, la fenomen”
Citeste tot despre: 

Viaţa bate filmul. Cel mai de succes serial de la PRO TV, „Pariu cu viaţa", scoate cupluri pe bandă rulantă. După Cristina şi Vlad, după Sore şi Rapha, alţi doi tineri au descoperit că se iubesc chiar pe platourile de filmare, într-o pauză. Gloria Melu şi Levent Sali au 19 ani şi formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz.

LaLa Band e cea mai iubită trupă de adolescenţi, dar şi cea mai iubăreaţă, dacă luăm în calcul frecvenţa cu care membrii ei, care sunt şi personajele serialului „Pariu cu viaţa", se îndrăgostesc. Idila dintre Gloria Melu şi Levent Sali întăreşte regula. Cei doi s-au cunoscut acum vreo doi ani, la castingul care a înfiinţat trupa-fenomen, dar de şase luni şi-au dat seama că se iubesc.

„Am participat împreună la festivaluri muzicale, dar nu ne-am intersectat niciodată. Prima dată ne-am văzut la castingul pentru LaLA Band. Încă de atunci a fost o chimie între noi, dar mai mult ne tachinam", a mărturisit Gloria, pentru Click! „Mi-a plăcut de când am văzut-o şi am încercat să o cunosc mai bine", a completat-o Levent.

„Suntem împreună de jumătate de an, chiar dinainte să începem filmările penrtu sezonul al treilea al serialului. S-a întâmplat imediat după ce am dat Bac-ul, după o pauză de filmări, timp în care fiecare s-a concentrat asupra examenelor. Când ne-am revăzut la filmări, ne-am hotărât să fim împreună şi o perioadă ne-am ascuns chiar şi de colegii noştri, până am fost siguri".

Gloria şi Levent recunosc că orele lungi petrecute la filmări în Buftea i-au ajutat să se cupleze. „E imposibil să nu te apropii de cineva din moment ce stai mai mult de 12 ore împreună", spune Gloria. Acum, după şase luni de relaţie şi după ce au recunoscut idila lor, Gloria şi Levent se strigă „Iubi-Dubi". Iar dacă la filmări sunt nedespărţiţi, şi în afara platourilor procedează la fel.

„În timpul liber mergem să vedem la cinema, la shopping, ieşim cu prietenii în oraş. Recent am fost în Paris, la Disney. Mai mergem şi la Constanţa împreună, eu la facultate, iar el acasă", a spus Gloria, pentru Click!

Gloria, sex cu Bubu în serial

Mihai Cernea, alias Bubu, are o relaţie foarte specială cu Gloria Melu, colega sa din trupa LaLa Band şi din serialul „Pariu cu viaţa". De fapt, deşi în viaţa reală ei sunt amici, în serial scenariul i-a cuplat la un moment dat.


Relaţia lor pe peliculă a fost una serioasă, căci au ajuns şi în aşternut. În luna mai, Gloria şi Bubu au fost protagoniştii unei scene pasionale de amor, cu petale de trandafiri aruncate pe pat şi cu lumânări parfumate. Părinţii lui Bubu, Crina Mardare şi Mişu Cernea, au povestit la acea vreme pentru Click! că s-au amuzat copios în momentul în care au privit scena la tv.


Cristina şi Vlad se iubesc de 8 luni


Primii care s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului de la PRO TV sunt Cristina Ciobănaşu (16 ani) şi Vlad Gherman (19 ani). Prima dată idila s-a înfiripat între personajele interpretate de cei doi, apoi totul a devenit realitate. „După primul sărut de la filmare, m-am închis în baie. Eram foarte emoţionată. Am început să simt fluturaşi în stomac pentru prima oară. Acum m-am obişnuit cu ei. Ne sărutăm, ne jucăm, râdem mult, ascultăm multă muzică si suntem fericiţi", a recunoscut în iunie Criss, pentru Click! „Brusc am început să ne mai pupăm şi în pauzele de filmare, după decoruri. E o relaţie specială, nu am mai trăit o asemenea dragoste până acum", a completat-o atunci Vlad.

Sore şi Rapha, cuplu şi după filmări


Timpul petrecut împreună la concerte şi la filmări i-a făcut pe alţi doi tineri actori să-şi dea seama că au sentimente asemănătoare unul faţă de celălalt. Rapha, cel care îi dă viaţă lui Cristi în serialul „Pariu cu viaţa", şi-a luat inima în dinţi şi i-a spus lui Sore, interpreta Sarei, ce simte pentru ea.

De-atunci sunt nedespărţiţi. „Eu am început să-mi dau seama că ceva s-a schimbat, pentru că-l căutam din priviri pe platouri, mă înroşeam", a povestit Sore. Rapha şi Sore formează un cuplu de 5 luni, aşa că imediat după ce s-au cuplat în viaţa reală şi în serial personajele lor au început o idilă.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1