EXCLUSIV Roxana Vancea a intrat la dietă! Uite ce mănâncă fosta asistentă tv ca să slăbească

Criticată că a cam luat proporţii în ultimul timp, Roxana Vancea s-a pus pe slăbit. Fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" vrea să ajungă din nou la silueta care a consacrat-o, aşa că a intrat la dietă. Cura de slăbire nu pare însă una draconică, pentru că vedeta nu prea poate să se abţină de la dulciuri, aşa că mai îi mai "scapă" câte o îngheţată sau o prăjitură.   

Roxana Vancea se luptă să topească kilogramele în plus de două săptămâni. Deşi mănâncă doar carne slabă, iaurturi şi albuşuri de ou, rezultatele au întârziat să apară. Vedeta ne-a povestit că din cauza dulciurilor, de la care nu poate să se abţină, va avea ceva de furcă până să revină la o siluetă trasă prin inel.

Zoom
Roxana Vancea

"Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp.

Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Când ajung la 50 de kilograme mă opresc. Nu pot să rezist însă tentaţiei de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care ştiu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea", ne-a mărturisit Roxana Vancea.

În paralel cu dieta, Roxana merge zilnic la sală, unde aleargă pe bandă şi face exerciţii pe bicicletă.