EXCLUSIV! Roxana ex-Trident, îmbrâncită de iubit în parc

Roxana Sârbu, fosta cântăreaţă din trupa Trident, s-a certat cu iubitul ei, Andrei Badiu, în văzul tuturor. În timpul momentelor de tensiune dintre cei doi, Badiu i-a pus mâna pe gură să o facă să tacă şi a apucat-o agresiv de mână pentru a o ţine pe loc. Totul s-a petrecut joi, în Parcul Herăstrău.

Roxana ex-Trident pare să fie blestemată. După trauma suferită în urma bătăilor pe care i le aplica fostul iubit, Marcel Sârbu, totodată şi tatăl copilului ei, Roxana a trecut joi prin momente similare. Andrei Badiu şi Roxana de la Trident s-au certat în plină stradă.

Ciondănelile lor au fost remarcate de toţi trecătorii care se aflau în acel moment în Parcul Herăstrău din Capitală şi au fost surprinse în imagini de fotoreporterii Click! Roxana s-a întâlnit joi la prânz cu iubitul ei, Andrei Badiu, ca să alerge prin parc, dar în loc să aibă parte de clipe liniştite şi pline de tandreţe, Roxana s-a ales cu o ceartă în toată regula. În timp ce fosta "tridentă" vocifera, Badiu a ţinut să-şi arate masculinitatea, apucând-o când de mână, când de umăr, fie punându-i mâna pe gură să tacă sau nelăsând-o să plece de lângă el.


Toată cearta lor a durat în jur de 30 de minute, întrucât, după ce Badiu a văzut fotoreporterii, a hotărât să plece. Roxana s-a urcat în maşina ei, iar Badiu vocifera în continuare la geamul ei, în timp ce vorbea la telefon. Într-un final s-a urcat şi el în dreapta Roxanei cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.


Contactată de reporterii Click!, Roxana a spus iniţial că nu a existat nici o ceartă între ea şi Andrei şi că acesta n-ar fi bruscat-o. Apoi a recunoscut că el era supărat pentru cearta cu Oana Frigescu, fosta sa soţie, de acum o săptămână, din acelaşi parc. "Nu a fost vorba de nici o ceartă. Nu aş mai sta nici o secundă cu cineva care e agresiv. De la prima jignire aş pleca imediat! Ieri am alergat cu el în parc. El era tare nervos că nu era nimeni atunci când m-a agresat Oana şi mă tot întreba dacă am văzut pe cineva pe bancă. Nu s-a pus problema de ceartă, şi mi-a pus mâna la gură de drag! Sinceră să fiu, nu am mai ajuns în parcul ăsta de la povestea cu Oana. Nu o să mai merg niciodată singură. E mai bine - a spus şi el - poate aşa evit astfel de situaţii. Oricum, nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva, şi de faţă cu copiii", a spus Roxana.

Bătută și de Oana Frigescu săptămâna trecută


Roxana şi Oana s-au luat la harţă săptămâna trecută în acelaşi loc. Potrivit declaraţiilor cântăreţei, cele două au fost la un pas de o bătaie în toată regula. Ambele se aflau separat la o plimbare cu fiicele.

„Eram cu fetiţa mea şi cu alte prietene şi copiii lor în parc. Fetele au zărit-o pe bancă pe fetiţa Oanei cu bona filipineză şi au strigat-o, pentru că se cunosc. Atunci, Oana şi sora ei au venit către mine și mi-au adresat cuvinte urâte", a povestit Roxana, pentru Click! Ea şi-a continuat drumul şi nu le-a băgat în seamă pe agresoare, însă ele s-au reîntâlnit. "Era cu sora şi cumnatul ei, m-au bruscat, Oana m-a înjurat şi m-a jignit foarte urât, a vrut să-mi ia telefonul din mână, apoi m-a tras de păr şi m-a apucat de mâna dreaptă. M-a strâns foarte tare, încât mâna mi s-a învineţit", a mai spus ea.

Andrei Badiu a divorţat de fosta știristă în 2011

CLIIMA20130627_0141_1.jpg

Andrei Badiu a divorţat de fosta știristă în 2011

Un an şi şase luni! Atât au rezistat căsătoriţi Oana Frigescu şi Andrei Badiu, iar divorţul lor a fost urât, cu acuzaţii şi lacrimi.

Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a plâns judecătorilor că a fost agresată de Andrei Badiu, după care a plecat de acasă, împreună cu fiica ei. Andrei Badiu a negat, pentru Click!, că şi-ar fi molestat soţia, în schimb, ne-a dezvăluit că a fost părăsit prin sms şi că Oana nu l-a lăsat să-şi vadă fiica mai multe luni.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1