EXCLUSIV Romaniţa, scandaluri cu logodnicul avocat

Numai în paradis curge doar lapte şi miere. Chiar dacă s-au logodit de aproape zece luni, între designerul Romaniţa Iovan şi avocatul Iulian Gogan lucrurile nu stau pe roze.

Cei doi se ceartă din ce în ce mai des, creatoarea nu vrea să audă de măritiş, iar Albert, băiatul ei din căsnicia cu pilotul Adrian Iovan, nu-l suportă deloc pe posibilul tată vitreg.

După o căsnicie de cinci ani, Romaniţa (48 de ani) şi Adrian Iovan (54 de ani) au divorţat în toamna anului 2008. Se pare că motivul pentru care s-a ajuns la această „soluţie" a fost faptul că fostul pilot nu a putut să tolereze sub nici un chip relaţia extraconjugală pe care creatoarea de modă o avusese, prin 2006, cu jurnalistul Radu Popa, la vremea aceea ea fiind însărcinată în opt luni.

Copilul este luat de la școală, de cele mai multe ori, de Adrian Iovan

De la separarea de Iovan, designerul a avut o singură relaţie care durează şi în prezent, cu un bărbat mai tânăr cu 12 ani decât ea. Iulian Cătălin Gogan are 36 de ani şi profesează ca avocat din anul 2000.

Iulian Gogan încearcă să se pună bine cu micuţul Albert, care nu-l suferă deloc

La începutul lunii septembrie a anului trecut, creatoarea anunţa pe contul ei de Facebook că s-a logodit cu Gogan, iar duminica aceasta a confirmat încă o dată gestul într-un interviu pentru emisiunea „Doamne de Poveste" de la postul tv ACASĂ.

„Noi am cununat deja un cuplu, am botezat trei copii, urmează să-l botezăm şi pe al patrulea. Lucrurile astea nu pot fi făcute decât făcând un jurământ în faţa unui preot", a spus ea.

Romaniţa Iovan, în faţa preotului cu avocatul Iulian Gogan

În realitate, între Romaniţa şi logodnicul ei lucrurile nu merg chiar atât de bine. Pe măsură ce anii au trecut, dragostea s-a mai dus, iar între cei doi au apărut certurile, de fiecare dată creatoarea fiind cea care le iniţiază.

„Romaniţa şi Iulian nu se înţeleg atât de bine pe cât încearcă ea să arate. Ea este o femeie ţâfnoasă, îi sare ţandăra din orice. Avocatul e la cheremul ei, iar ea îşi permite să se comporte cum vrea cu el, pentru că este o femeie independentă. Poate să-l aibă oricând pocneşte din degete. Cât despre căsătorie, departe de acest gând. Ea nu vrea să se mai mărite", a declarat, pentru Click!, o sursă din preajma celor doi.

Problemele dintre cei doi nu se opresc aici. Logodnicul Romaniţei nu este agreat defel de către băiatul ei şi al lui Iovan, în vârstă de 7 ani.

Albert nu-l suferă deloc pe Iulian. Nu suportă deloc să-l vadă prin preajmă şi, chiar dacă este copil, înţelege foarte multe lucruri, e foarte inteligent. S-a opus când a auzit că trebuie să-l ia de la şcoală. Doar Romaniţa şi Iovan fac acest lucru", ne-a mai mărturisit sursa. Contactată telefonic, Romaniţa Iovan nu a vrut să comenteze aceste afirmaţii. 

S-au logodit

După ce în septembrie şi-a schimbat statusul pe profilul personal de socializare, anunţând că s-a logodit cu iubitul ei, Iulian Gogan, Romaniţa Iovan a vorbit despre acest lucru duminică seara. Creatoarea de modă a vorbit la emisiunea „Doamne de Poveste", de la Acasă Tv, despre relaţia ei cu mai tânărul avocat.

„Noi am cununat deja un cuplu, am botezat trei copii, urmează să-l botezăm şi pe al patrulea. Lucrurile astea nu pot fi făcute decât făcând un jurământ în faţa unui preot. În viaţa mea am urmărit să nu fiu lipsită de iubire. Părerea mea este că ăsta este motorul vieţii, iubirea", a mărturisit aceasta.

Fostul soţ a împuşcat mortal un hoţ

Casa din Primăverii în care locuiau Romaniţa și Iovan

Fostul pilot a fost declarat nevinovat după incident


Una din marile iubiri ale Romaniţei a fost fostul pilot de avion Adrian Iovan, care i-a fost şi soţ cinci ani de zile. În octombrie 2005, pe când creatoarea de modă era însărcinată, asupra cuplului s-a abătut o mare tragedie. Iovan a împuşcat mortal, în cap, un hoţ, care a încercat să spargă locuinţa din Bd. Primăverii. La scurt timp, Romaniţa a pierdut sarcina, iar după luni de procese pilotul a fost declarat nevinovat de instanţă. Trei ani mai târziu, cei doi au semnat actele de divorţ.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1